pontos-logowapen-900x250

Jeugd en junioren

 

 

jeugdjunioren001

Coaching

Deze jongens en meisjes in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar roeien in kleine groepen die zijn samengesteld op basis van onder andere leeftijd en ervaring. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om op een passende manier met de roeisport bezig te zijn. Elk groepje heeft een of twee coaches. Dit zijn vooral jeugd- en juniorenleden met wat meer roei-ervaring, maar er zijn ook enkele volwassen coaches.

Niveaus

Ook voor de jeugd- en juniorenroeiers is het mogelijk om op verschillende niveaus te roeien. Voor degenen die dat willen is het mogelijk om op wedstrijdniveau te worden gecoacht, om zo mee te doen aan (landelijke) roeiwedstrijden. Natuurlijk zijn er ook alle mogelijkheden om op recreatief niveau of prestatiegericht te roeien en om bijvoorbeeld met toertochten mee te doen.

Activiteiten

Er worden door en voor de jeugd- en junioren regelmatig leuke activiteiten georganiseerd op of rond de roeivereniging. Denk aan filmavonden, buitenspellen, schaatsen of JumpSquare. Ook is er jaarlijks een Jeugdkamp, waarbij een groep jeugd- en junioren ergens in Nederland een weekend gaat roeien en plezier maken.

Jeugdcommissie

Om alles voor jeugd- en junioren in goede banen te leiden is er een Jeugdcommissie die alles op het gebied van coaching, activiteiten, wedstrijden en het Jeugdkamp regelt en organiseert. De jeugd is met een Jeugdcommissaris vertegenwoordigd in het bestuur van de roeivereniging.

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Theo Schopmeijer Mooie prestatie van Damir! Leuk dat Pontos ook op dit gebied van zich laat merken!

Raymond Brettschneider Was een ontzettend leuke dag met de jeugd!

Theo Schopmeijer En wanneer jullie volgend jaar weer gaan, dan ga ik graag mee!

Annette Post Met grote dank aan deze coach! Ik wens met je mee Mariët! De thuisbasis zal altijd Pontos zijn…