pontos-logowapen-900x250

Recreatief

 

 

recreatief001

 

Bij Roeivereniging Pontos in Lelystad kun je flexibel roeien op elk gewenst moment, zowel individueel als met een ploeg. Dit is afhankelijk van de boottypen waarvoor je een bevoegdheid hebt gekregen. De enige voorwaarden zijn dat je de juiste bevoegdheid hebt, het buiten licht is, en de weersomstandigheden het roeien toelaten. Zodra je een bevoegdheid hebt, kun je een sleutel van de vereniging aanvragen en zelfstandig roeien.

Vaste roeimomenten en instuifroeien

Verschillende roeiploegen bij Pontos hebben hun eigen vaste roeimomenten. Daarnaast is er instuifroeien, een open roeimoment dat elke woensdagavond om 19:00 uur plaatsvindt. Tijdens deze sessie kan iedereen die wil meedoen, zonder vooraf aan te melden. Ter plekke wordt gekeken wie met wie in welke boot gaat roeien. Dit biedt een uitstekende gelegenheid om nieuwe roeigenoten te ontmoeten en samen te trainen.

Flexibiliteit en gezelligheid

Tijdens het instuifroeien is er ook de mogelijkheid om een keer boven je niveau te roeien, mits er ruimte is. Na afloop van het instuifroeien is er vaak een gezellige borrel. Deze momenten worden regelmatig aangegrepen om theorie te bespreken en ervaringen uit te wisselen. Het instuifroeien combineert sportieve activiteit met sociale interactie, wat bijdraagt aan de teamgeest binnen de vereniging.

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Leendert Aarts Gefeliciteerd mannen, Thijmen en leuk de roeipakken van Pontos

Marga Bogaart Beetje laat, Maar super goed gedaan mannen!

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Michiel Kromhout van der Meer Dank!