pontos-logowapen-900x250

Roeien

 

 

vereniging-1600x400

Voor ieder wat wils

Roeivereniging Pontos biedt voor ieder wat wils, ongeacht uw ervaringsniveau en ambities. Of u nu een doorgewinterde wedstrijdroeier bent of gewoon wilt genieten van ontspannen roeitochten, we hebben het allemaal. Onze wedstrijdroeiers draaien mee op nationaal niveau, terwijl recreatieve roeiers de kans krijgen om prachtige toertochten te maken, zowel in eigen land als daarbuiten.

Opleiding en coaching

Binnen onze vereniging staan ervaren roeiers klaar om nieuwe leden onder hun vleugels te nemen en hen de kunst van het roeien binnen enkele maanden eigen te maken. U zult versteld staan van hoe snel u de technieken onder de knie krijgt en kunt genieten van dit unieke watersportavontuur.

Ergometer

Roeivereniging Pontos beschikt over een ergometerruimte met 7 ergometers om bij slecht weer of als het donker is toch te kunnen trainen. Ook worden de ergometers gebruikt om specifieke technische oefeningen te doen of voor gerichte trainingen op kracht en conditie voor wedstrijdroeiers.

Naast de ergometers zijn er verschillende materialen voor het doen van een complete indoortraining of krachttraining, denk aan halters, gewichten en ringen. In de botenloods of eventueel buiten kun je zo een volledig trainingsprogramma afwerken.

Indoortraining

In elke winterperiode (oktober t/m maart) organiseert Roeivereniging Pontos een indoortraining onder begeleiding van een professionele coach. De wekelijkse training wordt gedaan in een gymzaal in Lelystad. Hierbij wordt individueel of in groepjes op conditie en kracht getraind en dit geheel naar eigen mogelijkheden.

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Leendert Aarts Kon helaas niet mee maar heb begrepen dat de deelnemers het zeer op prijs hebben gesteld. Jeroen ik weet van je coach lessen dat je alles ziet en er op wijst. Denk daarom te weten waarom de deelnemers enthousiast waren.

Leendert Aarts Elfsteden team, wat een prestatie, gefeliciteerd 12de!!. Mooi uitvoerig verslag.