pontos-logowapen-900x250

 

 

Jeugd- en juniorenroeien

jeugdjunioren001

 

Roeivereniging Pontos heeft een actieve groep van 25 tot 35 jeugd- en juniorenroeiers.

Coaching

Deze jongens en meisjes in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar roeien in kleine groepen die zijn samengesteld op basis van onder andere leeftijd en ervaring. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om op een passende manier met de roeisport bezig te zijn. Elk groepje heeft een of twee coaches. Dit zijn vooral jeugd- en juniorenleden met wat meer roei-ervaring, maar er zijn ook enkele volwassen coaches.

Niveaus

Ook voor de jeugd- en juniorenroeiers is het mogelijk om op verschillende niveaus te roeien. Voor degenen die dat willen is het mogelijk om op wedstrijdniveau te worden gecoacht, om zo mee te doen aan (landelijke) roeiwedstrijden. Natuurlijk zijn er ook alle mogelijkheden om op recreatief niveau of prestatiegericht te roeien en om bijvoorbeeld met toertochten mee te doen.

Activiteiten

Er worden door en voor de jeugd- en junioren regelmatig leuke activiteiten georganiseerd op of rond de roeivereniging. Denk aan filmavonden, buitenspellen, schaatsen of JumpSquare. Ook is er jaarlijks een Jeugdkamp, waarbij een groep jeugd- en junioren ergens in Nederland een weekend gaat roeien en plezier maken.

Jeugdcommissie

Om alles voor jeugd- en junioren in goede banen te leiden is er een Jeugdcommissie die alles op het gebied van coaching, activiteiten, wedstrijden en het Jeugdkamp regelt en organiseert. De jeugd is met een Jeugdcommissaris vertegenwoordigd in het bestuur van de roeivereniging.

 

 

Handige links

Contact

Weer

Foto-albums (in ontwikkeling)

Video's

Zoeken

Recente reacties

Hans Beukers Hartelijk gefeliciteerd met de behaalde resultaten. Ik hoop dat jullie het een plezierige dag hebben gevonden, ondanks organisatorische en weerkundige perikelen.

Leendert Aarts gaat goed hoor met onze wedstrijdroeiers, gefeliciteerd en wat een leuk verslag

Suzan van der Velde Wat een mooi verslag van de wedstrijden. Komplimenten voor jullie allemaal!

Annette Post Heerlijk verslag Mariƫt, via de livestream was het lastig te volgen maar wat een trots op deze twee mannen!!! Prachtig dat ze zo fanatiek blijven, op naar de volgende wedstrijd...