pontos-logowapen-900x250

Toer

 

 

toerroeien001

Toerroeien

Bij Roeivereniging Pontos in Lelystad krijgen roeiers de kans om deel te nemen aan toertochten op het mooiste roeiwater in Nederland en daarbuiten. De Toercommissie van Pontos organiseert een deel van deze tochten zelf, maar leden doen ook mee aan tochten die door andere verenigingen worden georganiseerd. Deze toertochten bieden een unieke manier om verschillende wateren te verkennen en nieuwe ervaringen op te doen.

Voor alle roeiers

De toertochten zijn toegankelijk voor alle leden die een roeibevoegdheid voor toerroeien (toerkruisje) hebben. Er worden ook speciale tochten georganiseerd voor beginnende roeiers en jeugd- en juniorenroeiers. Dit maakt toerroeien bij Pontos geschikt voor iedereen, ongeacht het ervaringsniveau. Of je nu een doorgewinterde roeier bent of net begint, er is altijd een tocht die bij jouw niveau past.

Gezelligheid en nieuwe ontmoetingen

Toertochten bij Pontos staan bekend om hun gezellige sfeer. Ze zijn niet alleen een geweldige manier om te roeien, maar ook om nieuwe roeigenoten te ontmoeten en een andere roei-omgeving te ervaren. Tijdens deze tochten ontstaan vaak nieuwe vriendschappen en wordt de band tussen de leden versterkt. Het gezamenlijke avontuur en de gedeelde liefde voor het roeien zorgen voor een hechte en enthousiaste gemeenschap binnen de vereniging.

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Marga Bogaart Ondanks het weer, zo te lezen een geweldig kamp. Leuk dat iedereen het zo goed doet.

Leendert Aarts Heel leuk inititief. Kunnen helaas niet komen, hebben een trouwerij

Leendert Aarts Goed initiatief weer, traditie

Theo Schopmeijer Wat een leuk initiatief! Helaas ben ik verhinderd vanwege een theatervoorstelling maar ik hoop dat dit het begin is van een nieuwe traditie!