pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Open dag 23 maart bij RV Pontos

Geplaatst op 13-02-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Pontos

open-dag-23-maart
Op zaterdag 23 maart, van 11 tot 15 uur, ben je welkom bij Roeivereniging Pontos in Lelystad. Grijp deze unieke kans om de roeisport in al haar facetten te ervaren, begeleid door onze deskundige instructeurs.


Een uitgebreid aanbod voor elke roeier
Pontos biedt voor ieder wat wils, ongeacht ervaring. Of je nu gaat voor de adrenaline van nationale wedstrijden of de rust van recreatief roeien, bij ons vind je een rijke mix van activiteiten, sociale evenementen en meer, het hele jaar door.

Professionele begeleiding
Bij Pontos verwelkomen we nieuwe leden met open armen. Onder begeleiding van ervaren roeiers leer je snel de technieken en de vreugde van het roeien. Sta versteld van je eigen progressie in deze dynamische watersport.

Roeien: een sport voor alle leeftijden
Met programma's voor jongeren vanaf 10 jaar tot de meest senior roeiers, benadrukt Pontos dat roeien een inclusieve sport is voor iedereen.

Bezoek ons op 23 maart
We nodigen je uit op Griend 33-60 in Lelystad voor een inspirerende introductie in de roeisport. Bij aankomst duik je direct in de wereld van roeien met diverse activiteiten, een rondleiding door onze faciliteiten, en natuurlijk de kans om zelf te roeien onder professionele begeleiding.

Dit wil je niet missen!
Pak deze kans om de roeisport te ontdekken en sluit je aan bij onze community. Zien we je de 23ste?


open-dag-2303jpg

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Kees de Haan Een prachtige weergave van de inzet die door de leden is gedaan. We kunnen trots zijn dat veel leden op zo een dag de handen uit de mouwen steken en gebouw, boten en terrein op orde en schoon te houden

Frens Dijkman Helemaal Goed! Proficiat Ferry

Leendert Aarts Ferry gefeliciteerd zeer verdiend en Hans goede opvolging uitgekozen

Leendert Aarts Gefeliciteerd en na wat ik zie en gelezen heb ook erg gezellig