pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Het regent toerkruisjes!

Geplaatst op 22-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Toercommissie - Louise/Monique

toerkruisje
Er is de afgelopen weken intensief getraind voor het behalen van het toerkruisje bij Roeivereniging Pontos. Vanaf de theorieavond op 22 maart, waar de essentiële roeitechnieken en -regels werden doorgenomen, tot aan de dynamische reeks van praktijktrainingen, was de energie hoog! Onze teams zijn gezamenlijk de boten ingegaan, klaar om elke uitdaging op het water aan te gaan.

toerkruisje-3
Intensieve trainingen leiden tot succes
Het hoogtepunt van deze periode was afgelopen zaterdagmiddag, waar het afroeien plaatsvond. Ondanks de mix van regenbuien en zonneschijn, hebben alle deelnemers hun proeven met succes afgelegd. Het was een trots moment toen aan het eind van deze middag maar liefst 11 toerkruisjes werden uitgereikt aan de roeiers die hun bekwaamheid overtuigend hadden bewezen.

toerkruisje-5
Dank aan de coaches
Een speciale dank aan onze coaches Aly, Annie, Alex, Annemieke, Mathilde, Vera en Lieke voor hun onschatbare bijdrage aan dit succes. Hun toewijding en begeleiding hebben onze roeiers geholpen om hun maximale capaciteit te bereiken.

toerkruisje-2
Toercommissie trots op de prestaties
De Toercommissie is enorm trots op de geweldige prestaties van iedereen en kijkt uit naar de vele veilige en plezierige kilometers die nog komen gaan. Met een kalender vol activiteiten in het verschiet, belooft dit seizoen een spannende mix te worden van plezier en uitstekende sportieve prestaties. Roeien bij Pontos is niet alleen een sport, het is een avontuur!

Lees ook: Toerkruisje, start van een nieuw avontuur


toerkruisje-1

 

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Mariƫt Vollebregt
22 apr 2024 19:03

Gefeliciteerd allemaal!!

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Leendert Aarts Kon helaas niet mee maar heb begrepen dat de deelnemers het zeer op prijs hebben gesteld. Jeroen ik weet van je coach lessen dat je alles ziet en er op wijst. Denk daarom te weten waarom de deelnemers enthousiast waren.

Leendert Aarts Elfsteden team, wat een prestatie, gefeliciteerd 12de!!. Mooi uitvoerig verslag.