pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Breeuwen, schrobben, kortweg Pontos schoonschipdag

Geplaatst op 22-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Pontos

schoonshipdag-1
Op zaterdagochtend 20 april transformeerde roeivereniging Pontos in een bruisend centrum van activiteit tijdens de jaarlijkse schoonschipdag. Een veertigtal leden nam de club grondig onder handen, van de kleedruimtes en gangen tot aan de boten en tuin. Overal werd gepoetst en onderhouden, waardoor de hele omgeving er nu weer piekfijn uitziet.

schoonschip-5
Gezelligheid en teamwork
Deze dag was niet alleen een schoonmaakactie; het was een dag vol gezelligheid en dynamiek. Leden van alle leeftijden werkten zij aan zij, geholpen door de barcommissie die voor koffie, thee en versnaperingen zorgde.

schoonschip-4
Erkenning en motivatie
Op deze ochtend werd de Zilveren Roeiriem uitgereikt, een prestigieuze clubonderscheiding. Dit benadrukt de erkenning en waardering voor uitmuntende inzet en bijdrage aan de club, wat dient als extra motivatie voor alle leden. Lees hier over de Zilveren Roeiriem 2024.

schoonschip-3

Vooruitblik
Kijk jij ook uit naar de volgende schoonschipdag? Het is een perfecte gelegenheid om te verbinden met mede-roeiers en actief bij te dragen aan het welzijn van de club. Zorg dat je de agenda van Pontos in de gaten houdt voor deze en andere leuke activiteiten.

schoonschip-8

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Kees de Haan
26 apr 2024 11:18

Een prachtige weergave van de inzet die door de leden is gedaan. We kunnen trots zijn dat veel leden op zo een dag de handen uit de mouwen steken en gebouw, boten en terrein op orde en schoon te houden

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Leendert Aarts Kon helaas niet mee maar heb begrepen dat de deelnemers het zeer op prijs hebben gesteld. Jeroen ik weet van je coach lessen dat je alles ziet en er op wijst. Denk daarom te weten waarom de deelnemers enthousiast waren.

Leendert Aarts Elfsteden team, wat een prestatie, gefeliciteerd 12de!!. Mooi uitvoerig verslag.