pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Zilveren Roeiriem 2024 uitgereikt

Geplaatst op 22-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Pontos

ferry-leenstra-de-zilveren-roeiriem-2024
Bij Roeivereniging Pontos is de uitreiking van de Zilveren Roeiriem altijd een bijzonder moment. Deze prestigieuze wisselprijs wordt toegekend aan de vrijwilliger van het jaar, een titel die de enorme waarde van vrijwilligerswerk binnen de club erkent. Afgelopen zaterdag, 20 april, was de eer aan Hans Kip, de laureaat van vorig jaar, om de Zilveren Roeiriem door te geven aan Ferry Leenstra.

Een drijvende kracht bij Pontos
Ferry, die haar roeicarrière begon bij de Wageningsche Studenten Roeivereniging Argo, is al dertig jaar een drijvende kracht bij Pontos. Haar passie voor roeien is even groot als haar inzet voor de club, waar zij zich onvermoeibaar inzet op vele gebieden.

Rollen en verantwoordelijkheden
Tijdens de uitreiking benadrukte Hans Kip het belang van de rollen die Ferry vervult: "Iedere roeier bij de vereniging krijgt te maken met de coachcommissie, waar onder leiding de beginselen van het roeien worden bijgebracht. En als het moment van afroeien daar is, ontmoet je de kruisjescommissie, die misschien klinkt als een begrafenisonderneming, maar eigenlijk een soort examencommissie is."

de-zilveren-roeiriem-2024

Hij vervolgde: "Vorig jaar mocht ik deze prachtige roeispaan ontvangen en kreeg ik de opdracht deze uit te reiken aan iemand die een praktische en belangrijke bijdrage heeft geleverd aan onze vereniging. Ferry doet precies dat. Zij coacht, organiseert, en ja, zij deelt zelfs de kruisjes uit. Met haar hart voor de club is zij een onmisbare schakel geworden."

Inspiratie en toewijding
Ferry's toewijding en harde werk zijn een inspiratie voor iedereen bij Pontos. Haar toewijding benadrukt de waarde van samenwerking en betrokkenheid, wat haar een waardige ontvanger van de Zilveren Roeiriem maakt. Met haar motiverende, kundige aanwezigheid en hart voor de vereniging is zij een echte steunpilaar voor de roeiclub.

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Frens Dijkman
24 apr 2024 14:22

Helemaal Goed! Proficiat Ferry

Leendert Aarts
23 apr 2024 16:41

Ferry gefeliciteerd zeer verdiend en Hans goede opvolging uitgekozen

Marga Bogaart
23 apr 2024 13:56

Gefeliciteerd Ferry, heel leuk en zeker verdiend. Geniet er maar van.

Raymond Brettschneider
22 apr 2024 11:04

Van harte Ferry, absoluut verdiend!

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Leendert Aarts Kon helaas niet mee maar heb begrepen dat de deelnemers het zeer op prijs hebben gesteld. Jeroen ik weet van je coach lessen dat je alles ziet en er op wijst. Denk daarom te weten waarom de deelnemers enthousiast waren.

Leendert Aarts Elfsteden team, wat een prestatie, gefeliciteerd 12de!!. Mooi uitvoerig verslag.