pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Tromp Boat Race 2023

Geplaatst op 23-10-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Mariët


jarne-en-thijmen
Laatste wedstrijd van Jarne en Thijmen samen in de dubbel twee #zininnatuurlijkmaarookverdrietig.

De herfst is toegeslagen dus we vreesden de slechtste weersomstandigheden maar gelukkig viel het reuze mee. In de stromende regen erheen maar droog opriggeren en met waterig zonnetje roeien! Laatste keer “have fun” gewenst en ze op het water gestuurd. Ze mochten als allereerste van hun blok vertrekken en hadden dus relatief glad water en werden opgejaagd door de rest van het veld.

Hun coach kreeg een lichte hartaanval aangezien die niet meefietste en de live-tijd niet liet zien dat ze gestart waren terwijl de rest van het veld wel een live-tijd had. Geen kamprechter kon licht op de zaak schijnen dus er zat niets anders op dan wachten bij de finish om te kijken of ze wel gestart waren……

Gelukkig stoomde daar al snel de Pontos kleuren vooraan het veld richting finish! In een strak en armenslopend tempo ging Pontos als eerste over de finish. Yes eerste!

En dat bleven de heren heel lang terwijl iedereen binnen druppelde. Helaas was daar een Njordboot met WK-onder23 roeier aan boord en die gingen nog net onder onze tijd zitten. Maar uiteindelijk dus echt dik verdiend een steengoede tweede plek met de rest van het veld op dikke achterstand.

Voor de heren was het (voorlopig?) de laatste wedstrijd in Pontos kleuren. Thijmen gaat in Utrecht bij Orca roeien en Jarne bij Skoll in Amsterdam. Wat een droevenis is voor Pontos maar voor hun eigen roei-ervaringen een prachtige uitdaging! 

Nadat ik uitgehuild ben wens ik de heren onnoemelijk veel succes bij Orca (knorca) en Skoll en ik hoop ze op alle wedstrijden tegen te komen op het erevlot.

 

j-en-tja-en-th

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Annette Post
25 okt 2023 23:06

Met grote dank aan deze coach! Ik wens met je mee Mariët! De thuisbasis zal altijd Pontos zijn…

Annemieke Sluiter
24 okt 2023 13:37

Goed gedaan heren! En coach!

Lieke Oostveen
24 okt 2023 11:18

Mooi verslag Mariet, en top jongens, of moet ik zeggen mannen ! Heel veel succes en Mariet sterkte !

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Leendert Aarts Kon helaas niet mee maar heb begrepen dat de deelnemers het zeer op prijs hebben gesteld. Jeroen ik weet van je coach lessen dat je alles ziet en er op wijst. Denk daarom te weten waarom de deelnemers enthousiast waren.

Leendert Aarts Elfsteden team, wat een prestatie, gefeliciteerd 12de!!. Mooi uitvoerig verslag.