pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Succesvolle startavond bij Pontos

Geplaatst op 14-03-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Coachcommissie

startavond

Gezellige bijeenkomst voor roeiers
Op 13 maart vond de jaarlijkse Startavond van Pontos plaats, waar ongeveer 45 roeiliefhebbers zich verzamelden om het nieuwe roeiseizoen te bespreken. De avond was gevuld met gesprekken over ploegen, roeiambities en het maken van nieuwe contacten.

Informatie en vermaak
Bezoekers genoten van koffie, thee en later hapjes en drankjes. De Toercommissie gaf een presentatie over toertochten en wedstrijden, en er werd informatie verschaft over komende activiteiten zoals Instuifroeien en Theorieavonden die beginnen op 22 maart.

Open uitnodiging succesvol
De uitnodiging beloofde een avond van gezelligheid en informatie, zonder aanmeldverplichting. Dit zorgde voor een hoge opkomst en positieve reacties.

Optimisme voor het roeiseizoen
De avond zorgde voor enthousiasme en vooruitzicht op een actief roeiseizoen. De startavond bij Pontos belooft een succesvol roeijaar met nieuwe kansen en samenwerkingen binnen de roeifamilie.

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Leendert Aarts
14 mrt 2024 12:45

Was informatief en gezellig

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Kees de Haan Een prachtige weergave van de inzet die door de leden is gedaan. We kunnen trots zijn dat veel leden op zo een dag de handen uit de mouwen steken en gebouw, boten en terrein op orde en schoon te houden

Frens Dijkman Helemaal Goed! Proficiat Ferry

Leendert Aarts Ferry gefeliciteerd zeer verdiend en Hans goede opvolging uitgekozen

Leendert Aarts Gefeliciteerd en na wat ik zie en gelezen heb ook erg gezellig