pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Eerste instuif-roeiavond succesvol

Geplaatst op 04-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Coachcommissaris - Mariët

succesvolle-start-eerste-instuif-roeiavond

Op woensdagavond 3 april ging de eerste instuif roeiavond succesvol van start. De opkomst was uitstekend. Na een zorgvuldige teamindeling gingen driemaal een gladde twee en eenmaal een vier-met-stuur het water op, om optimaal te genieten. Twee enthousiastelingen, die zich tijdens de recente open dag hadden ingeschreven, beleefden deze avond hun eerste proefles. Ondanks een korte regenbui, die snel plaatsmaakte voor zonneschijn, genoten we van prachtig roeiweer.

roeibak
Na een intensieve roeisessie volgde een gezellige nazit in het clubhuis. Tevens hebben we deze avond geïnventariseerd welke theorieonderwerpen we de volgende instuif roeiavond willen bespreken. Deze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Voorinschrijving is niet vereist; de indeling van de boten vindt ter plaatse plaats.

- Vrije toegang: Inschrijven is niet nodig, alle belangstellenden zijn welkom.
- Flexibele indeling: We besluiten ter plekke over de samenstelling van de teams, waarbij je zelfs de kans krijgt om jezelf te overstijgen.

Blokkeer 17 april in je agenda! We verwachten je voor een avond vol sportiviteit, klets of simpelweg beide. Ben jij klaar voor het avontuur, de uitdaging en de onmisbare gezelligheid? Spring aan boord!

instuif-roeien

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Leendert Aarts Heel leuk inititief. Kunnen helaas niet komen, hebben een trouwerij

Leendert Aarts Goed initiatief weer, traditie

Theo Schopmeijer Wat een leuk initiatief! Helaas ben ik verhinderd vanwege een theatervoorstelling maar ik hoop dat dit het begin is van een nieuwe traditie!

Leendert Aarts Gefeliciteerd mannen, Thijmen en leuk de roeipakken van Pontos