pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Succesvolle open dag bij RV Pontos

Geplaatst op 24-03-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Pontos

pontos-open-dag
De open dag bij Roeivereniging Pontos, prachtig gelegen aan het water, werd gekenmerkt door momenten van zonneschijn en was een enorm succes. Onder het genot van verse koffie, thee en cake genoten circa 30 belangstellenden, van gezinnen tot individuen, van de gezellige sfeer in de sociëteit en grepen de gelegenheid aan om de roeisport te ontdekken. Deze sport staat bekend om het bevorderen van een uitstekende conditie, het bieden van gezelligheid en de kans om te genieten van de prachtige Flevolandse natuur, terwijl je over het water zoeft.

Veelzijdige activiteiten trekken bezoekers
De dag startte met een rondleiding door het complex, inclusief de loods met roeiboten en de ergometerruimte. Vooral de jeugd was enthousiast over de kans om de ergometers, die ook buiten beschikbaar waren, uit te proberen. Een hoogtepunt voor velen was de kans om met een instructeur het water op te gaan en zelf de roeisport te ervaren.

Meer dan alleen roeien
Roeivereniging Pontos biedt naast het traditionele roeien een breed scala aan activiteiten, zoals toertochten over schitterende wateren in Nederland en in het buitenland, recreatief roeien, prestatiegericht roeien en zelfs wedstrijdroeien. De club is het hele jaar door actief en organiseert uiteenlopende activiteiten voor alle leeftijden, passend bij elk seizoen. Leden kunnen naar eigen interesse deelnemen aan deze activiteiten.

Nieuwe leden enthousiast van start
Na een inspirerende kennismaking op het water, hebben velen zich aangemeld voor de roeilessen. Nieuwe leden worden in overleg ingedeeld in passende groepjes en zullen spoedig beginnen met hun eerste lessen. Roeivereniging Pontos benadrukt dat de sport toegankelijk is voor iedereen, van 10 tot 80+ jaar.

opendag-roeien

Oeps, gemist? Geen paniek, er is nog een kans!
Heb je de open dag gemist maar ben je alsnog geïnteresseerd in een gratis proefles? Bezoek dan www.rvpontos.nl/proefles om je aan te melden. Roeivereniging Pontos nodigt iedereen uit om de roeisport te ontdekken en te genieten van een unieke mix van sport, natuur, en gezelligheid.

Dank aan de vrijwilligers
Deze succesvolle dag werd mogelijk gemaakt door de onmisbare inzet van de vrijwilligers van diverse commissies binnen de vereniging. Zonder hun toewijding en harde werk was deze dag niet mogelijk geweest. Een enorm dankjewel aan alle vrijwilligers die hebben bijgedragen. Samen sterk in alle opzichten bij deze sport en vereniging.

open-huis-032024

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Leendert Aarts Gefeliciteerd mannen, Thijmen en leuk de roeipakken van Pontos

Marga Bogaart Beetje laat, Maar super goed gedaan mannen!

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Michiel Kromhout van der Meer Dank!