pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Rondje Pontos 14 mei

Geplaatst op 19-05-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Christof

Rondje Pontos zaterdag 14 mei

Na de feestelijke gelegenheden van zowel de doop van de bak als de doop van de nieuwe boot, konden de leden zich inschrijven en warm roeien voor het Rondje Pontos. Het weer was prachtig en de opkomst was hoog: maar liefst 10 deelnemende boten, 27 roeiers en 3 stuurtjes. Ook de vers gedoopte Xantho was van de partij. Daar werd gelukkig al snel een juiste correctiefactor voor gevonden.

Strak volgens de planning lag iedereen op tijd klaar in de kom en kon de eerste boot om 10:30uur van start gaan. Er is hard, goed en sportief geroeid en na een strijd van een ongeveer 45 minuten waren alle boten over de finishlijn gekomen.

x

Na het geslaagde Rondje Pontos was het gezellig druk op het terras en wachtte iedereen in spanning af op de uitslag die ieder moment bekend gemaakt kon worden door de wedstrijdleiding. Deze bestond dit keer uit Christof en Michiel omdat het niet haalbaar bleek voor Arjen om een vliegticket te boeken naar Nederland voor dit weekend.

xx

 Toen het computer- en rekenwerk klaar was, kon de uitslag bekend gemaakt worden. De snelste zuivere roeitijd van de dag werd geroeid door de mannen in de Pegasos II met een zeer strakke tijd van 27:57. Dat belooft wat voor aankomend weekend op de Spaarne Lente Race!

Ondanks deze knappe prestatie was er na correctie helaas geen 1e plaats behaald. Die is binnengesleept door Joyline in de Doto die een sterke tijd van 28:31 heeft geroeid en daarmee wel een stukje taart had verdiend!

De wedstrijdleiding wil iedereen weer bedanken voor de sportieve en gezellige wedstrijd en heet iedereen op zaterdag 11 juni weer van harte welkom voor het volgende Rondje Pontos.

xxx

 

 

 

 

 

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Leendert Aarts
21 mei 2022 10:05

Gezellige ochtend met de 2 dopen en het Rondje. Leuk verslag

Raymond Brettschneider
19 mei 2022 09:19

Mooie prestaties!

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Leendert Aarts Kon helaas niet mee maar heb begrepen dat de deelnemers het zeer op prijs hebben gesteld. Jeroen ik weet van je coach lessen dat je alles ziet en er op wijst. Denk daarom te weten waarom de deelnemers enthousiast waren.

Leendert Aarts Elfsteden team, wat een prestatie, gefeliciteerd 12de!!. Mooi uitvoerig verslag.