pontos-logowapen-900x250

 

 

Nieuws

Rondje Markermeer

Geplaatst op 18-07-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Arjen

Nu het wedstrijdseizoen ten einde is is er meer tijd voor andere sportieve uitdagingen. De wedstrijdploeg (Thijmen, Jarne, Joyline en onze Franse stagiair Charles) hebben zaterdag 16 juli een Tour de Markermeer gedaan. Vanwege, de toch wel sterke, NNW wind hebben we er voor gekozen om met de klok mee te fietsen. Om 9:00 was iedereen verzameld bij Joyline met voldoende drinken, power bars en gels, en goede zin.

De tocht begon lekker soepel, met een schuin windje mee over de Oostvaardersdijk. Bij de sluis in Muiden even wat gedronken en vervolgens door Noord Holland omhoog richting Enkhuizen. Vanwege dijkafsluitingen (versterking van de Markerwaarddijk) moesten we regelmatig alternatieve routes zoeken die ons leidde via een pontje bij Holysloot en veldrijdend door de weilanden. In Warder lekker geluncht en met nieuwe energie de laatste etappe richting Lelystad. De noordenwind was vooral bij Hoorn pittig, maar het vooruitzicht om wind mee te hebben op de Houtribdijk naar Lelystad maakte veel goed. Uiteindelijk na 5 uur en 13 minuten fietsen waren we weer terug in Lelystad. Moe, en pijntje hier, pijntje daar maar tevreden snel naar huis voor een groot bord verdiend avondeten.

132

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Leendert Aarts
24 aug 2022 19:15

Wat een leuk/goed verslag en wat een prestatie. Goed gedaan team.

Annette Post
18 jul 2022 23:03

Knappe prestatie, mooi verslag!

 

 

Handige links

Contact

Weer

Foto-albums (in ontwikkeling)

Video's

Zoeken

Recente reacties

Leendert Aarts Goed gedaan heren en Mathilde

Mariët Vollebregt Heren en dame, fantastisch gedaan! Daar kan niemand aan TORren!

Theo Schopmeijer Zojuist ook al aan Mariet gemaild: ik heb de hele aankondiging van deze nieuwe kleding gemist. Maar ik vind het ontwerp erg mooi.

Anneke Krol Mooi geworden!