pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Rondje Markermeer

Geplaatst op 18-07-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Arjen

Nu het wedstrijdseizoen ten einde is is er meer tijd voor andere sportieve uitdagingen. De wedstrijdploeg (Thijmen, Jarne, Joyline en onze Franse stagiair Charles) hebben zaterdag 16 juli een Tour de Markermeer gedaan. Vanwege, de toch wel sterke, NNW wind hebben we er voor gekozen om met de klok mee te fietsen. Om 9:00 was iedereen verzameld bij Joyline met voldoende drinken, power bars en gels, en goede zin.

De tocht begon lekker soepel, met een schuin windje mee over de Oostvaardersdijk. Bij de sluis in Muiden even wat gedronken en vervolgens door Noord Holland omhoog richting Enkhuizen. Vanwege dijkafsluitingen (versterking van de Markerwaarddijk) moesten we regelmatig alternatieve routes zoeken die ons leidde via een pontje bij Holysloot en veldrijdend door de weilanden. In Warder lekker geluncht en met nieuwe energie de laatste etappe richting Lelystad. De noordenwind was vooral bij Hoorn pittig, maar het vooruitzicht om wind mee te hebben op de Houtribdijk naar Lelystad maakte veel goed. Uiteindelijk na 5 uur en 13 minuten fietsen waren we weer terug in Lelystad. Moe, en pijntje hier, pijntje daar maar tevreden snel naar huis voor een groot bord verdiend avondeten.

132

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Leendert Aarts
24 aug 2022 19:15

Wat een leuk/goed verslag en wat een prestatie. Goed gedaan team.

Annette Post
18 jul 2022 23:03

Knappe prestatie, mooi verslag!

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Leendert Aarts Kon helaas niet mee maar heb begrepen dat de deelnemers het zeer op prijs hebben gesteld. Jeroen ik weet van je coach lessen dat je alles ziet en er op wijst. Denk daarom te weten waarom de deelnemers enthousiast waren.

Leendert Aarts Elfsteden team, wat een prestatie, gefeliciteerd 12de!!. Mooi uitvoerig verslag.