pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Jeugd top in roeien, theorie en Minecraft

Geplaatst op 27-01-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Raymond Brettschneider - Jeugdcommissaris

1-pontos-jeugd-succesvol-in-roeien-theorie-en-minecraft
Succesvolle theorie-examens
Vandaag was het een actieve dag voor onze jeugd bij Roeivereniging Pontos. De dag startte met de gebruikelijke roeitrainingen, gevolgd door een belangrijk moment: het afleggen van de theorie-examens. Dit was vooral spannend voor degenen die nog geen theoriekruisje hadden. Met wat herkansingen erbij, kan ik met trots zeggen dat al onze jeugdleden zijn geslaagd. Een speciale felicitatie aan Damir, Daymian, Gideon, Thibault, Nadal, Jaro, Casian en coach Carolien – jullie inzet is beloond met het behalen van jullie theoriecertificaat.

Plezier in de digitale wereld van Minecraft
Na het serieuze gedeelte kwam het plezier. Onze jeugdleden transformeerden de kantine in een levendig internetcafé. Met een lading laptops werd er snel een Minecraft-wereld opgezet. Voor degenen die het niet kennen: Minecraft is een spel waarin je in een digitale wereld van blokjes avonturen beleeft. Spelers hakken blokjes weg, verzamelen materialen en bouwen hiermee allerlei constructies. Het mooie van Minecraft is dat je als team samenwerkt in dezelfde digitale wereld.

We hebben gezamenlijk huisjes gebouwd, elkaar gered van zombies en soms per ongeluk (of expres) wat zwaardgevechten gehouden. Om de sfeer compleet te maken, werden broodjes knakworst, chips en limonade geserveerd. Dit zorgde ervoor dat niet alleen onze gezondheidsbalk in het spel, maar ook onze energie in het echt, op peil bleef. Het was een enorm gezellige middag met zowel samenwerking als speelse rivaliteit, maar bovenal veel gelach. Een prachtige dag vol met fysieke en digitale teamactiviteiten!

2-pontos-jeugd-succesvol-in-roeien-theorie-en-minecraft-kopie

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Raymond Brettschneider
29 jan 2024 20:16

Was een ontzettend leuke dag met de jeugd!

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Leendert Aarts Gefeliciteerd mannen, Thijmen en leuk de roeipakken van Pontos

Marga Bogaart Beetje laat, Maar super goed gedaan mannen!

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Michiel Kromhout van der Meer Dank!