pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Pontos bedankt vrijwilligers met etentje

Geplaatst op 06-03-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Kookclub Pontos

pontos-bedankt-vrijwilligers-met-feestelijk-etentje
Roeivereniging Pontos bedankte afgelopen zaterdag haar vrijwilligers met een gezellig diner. Het was een middag en avond om iedereen die zich het afgelopen jaar vrijwillig inzette, te eren.

Informatief en gezellig
De middag startte met koffie en wat lekkers. Daarna volgde een sessie over roeitermen en tips voor instructie, nuttig voor zowel nieuwe als ervaren coaches. Het gesprek was leerzaam en zorgde voor een hechte sfeer.

Kijken naar het nieuwe seizoen
Het hoogtepunt was de maaltijd, bereid door de Kookclub, waarbij iedereen kon bijpraten en vooruitkijken naar het komende roeiseizoen. Dit diner was niet alleen een dankjewel, maar ook een startsein voor weer een jaar vol roeiplezier en toonde de kracht van de Pontos-gemeenschap: samenwerken, leren en vieren. Een prachtige afsluiting van het jaar en een inspirerende start van het nieuwe seizoen.

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Kees de Haan Een prachtige weergave van de inzet die door de leden is gedaan. We kunnen trots zijn dat veel leden op zo een dag de handen uit de mouwen steken en gebouw, boten en terrein op orde en schoon te houden

Frens Dijkman Helemaal Goed! Proficiat Ferry

Leendert Aarts Ferry gefeliciteerd zeer verdiend en Hans goede opvolging uitgekozen

Leendert Aarts Gefeliciteerd en na wat ik zie en gelezen heb ook erg gezellig