pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Pontos 24-uurs roeimarathon 29/30 april

Geplaatst op 02-04-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Lustrumcommissie

24-uurs

Zoals jullie hebben gehoord wordt ons lustrum groots gevierd. Naast allerlei leuke activiteiten voor de leden, willen we als vereniging ook graag iets doen voor een ander. Daarom is er een sponsoractie opgezet: de 24-uurs ergometermarathon. Het goede doel is ‘Fonds Gehandicaptensport’ geworden.

De bedoeling is dat we 24 uur lang een ergometermarathon gaan roeien. De uitdaging is dat er gedurende 24 uur tenminste 1 ergometer in beweging is. De 24 uur wordt opgedeeld in blokken van 1 uur. Om dit te volbrengen hebben we natuurlijk alle leden nodig om een uurtje of meer mee te doen. Het is geen wedstrijd, het hoeft niet hard te gaan en als een uur te lang is kun je dat ook met 2 personen doen. We stellen ergometers op in de kantine. Tijdens het ergometeren willen we films/ series/muziek vertonen op de beamer, zodat het makkelijker vol te houden is en misschien wil je dan nog wel even door….

De start van de marathon is op zaterdag 29 april om 11 uur en logischerwijs zijn we dan op zondag 30 april om 11 uur klaar. Na de bekendmaking van het eindbedrag zullen we afsluiten met een gezamenlijke brunch op Pontos. De kosten voor deze brunch zijn €5,-. 


Via het mailadres murtsul.[antispam].@rvpontos.nl of via de lijst die inmiddels op het prikbord hangt kun je je opgeven voor een tijdsblok om te ergometeren. Aanmelden voor de brunch gaat op dezelfde manier. Geef in je mail duidelijk aan waarvoor je je opgeeft en welk tijdsblok jou het beste uitkomt. We gaan ons best doen om iedereen zoveel mogelijk in te plannen op het moment dat je aangeeft. Op een andere tijd inplannen gebeurt natuurlijk in overleg.

Nu ben je aangemeld, wat nu? Het is de bedoeling dat iedereen zelf sponsors zoekt voor zijn/haar bijdrage aan de ergometermarathon. Er is geen minimum bedrag om mee te doen, het gaat om de intentie. Voor het sponsoren zijn er twee manieren: online en op papier.

 

Op papier:

Op de vereniging op het bord in de kantine naast de inschrijflijst hangen sponsorformulieren. Hiervan kun je een formulier meenemen en het door iedereen die jou wil sponsoren laten invullen. Bewaar dit formulier goed! Het sponsorgeld dat contant wordt gegeven kun je tijdens de ergometermarathon of bij Veronique afgeven. Dit geld wordt in één keer gestort naar Fonds Gehandicaptensport.

 

Online:

Ook heeft Pontos een actiepagina op de website van Fonds Gehandicaptensport.

Snelkoppeling: 24-uurs ergometermarathon Pontos (voorfondsgehandicaptensport.nl)

Link: www.voorfondsgehandicaptensport.nl/teams/24-uurs-ergometermarathon-pontos

of ga naar voorfondsgehandicaptensport.nl -> teams -> 24-uurs ergometermarathon Pontos

 

Je kunt teamlid worden van deze actie en daarmee een eigen pagina aanmaken op deze manier.

  • Ga naar de actiepagina van Pontos en klik op ‘ik wil in dit team’
  • Vul je naam en mailadres in en eventueel een profielfoto en een telefoonnummer. Alleen de vragen met een * zijn verplicht.
  • Geef aan hoeveel geld je als individu wil ophalen, geef je pagina een titel, geef aan wat je motivatie is en tot wanneer jouw actie loopt (de ergometermarathon is 29-30 april, het is verstandig om een deadline van een aantal dagen tot een week later te kiezen). Ook kun je hier foto’s uploaden.
  • De website zal je vragen om zelf het goede voorbeeld te geven en als eerste te doneren aan jouw pagina. Als je dat niet wilt kun je ook op ‘ga verder’ klikken.
  • Controleer de gegevens en klik op ‘afronden’.
  • Je eigen pagina is nu aangemaakt! Je kunt jezelf terugvinden door naar de actiepagina van Pontos te gaan en op ‘teamleden’ te klikken.
  • Ook krijg je een mailbericht dat je een pagina hebt aangemaakt en dat je ook een account met wachtwoord kunt aanmaken. Een account aanmaken is nodig om de pagina te kunnen aanpassen. Als je tevreden bent met de eigen pagina is een account aanmaken niet nodig.

Iedere pagina van een teamlid heeft een unieke link. Deze pagina kun je delen met alle online vrienden!

 

Sponsoren:

  • Ga naar de algemene actiepagina van Pontos en klik op ‘doneer nu’.
  • Kies bij ‘ik wil doneren aan’, welk teamlid je wilt steunen. Je kunt hier ook voor het gehele team kiezen. Vul verder alle gegevens in en doneer. Alvast bedankt!
  • Dit werkt hetzelfde via de pagina van een individueel teamlid. Hier zal de website echter automatisch bij ‘ik wil doneren aan’ het teamlid van wie de pagina is invullen.

Online worden de donaties automatisch bijgehouden.

 

Voor de veiligheid zijn er tijdens de 24-uurs ergometermarathon altijd minimaal twee mensen aanwezig op Pontos en is één van hen een verantwoordelijke met een sleutel van de vereniging. Hoe meer vrijwilligers er hiervoor zijn, hoe meer iedereen kan slapen. Dus vind je het leuk om dit te doen? Laat het dan weten via murtsul.[antispam].@rvpontos.nl.

Met vragen over de ergometermarathon kun je altijd bij murtsul.[antispam].@rvpontos.nl of Veronique terecht.

Wij hopen op veel enthousiaste deelnemers, een hoop geroeide kilometers en uiteindelijk natuurlijk ook op een mooi bedrag voor Fonds Gehandicaptensport.

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Raymond Brettschneider Van harte Ferry, absoluut verdiend!

Raymond Brettschneider Wow, goed gedaan, en verdient! Vele veilige (en droge) kilometers toegewenst!

Leendert Aarts Heren, nogmaals gefeliciteerd

Raymond Brettschneider Van harte gefeliciteerd allemaal! Goed gedaan!