pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Open dag bij Roeivereniging Pontos

Geplaatst op 20-03-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Pontos

open-dag-2303jpg
Beleef op zaterdag 23 maart van 11:00 tot 15:00 uur de wereld van roeien bij Roeivereniging Pontos in Lelystad. Deze open dag biedt iedereen, van beginnende tot ervaren roeiers, de kans om de roeisport in al haar facetten te ervaren.


Voor elk wat wils
Bij Pontos vind je een breed scala aan activiteiten, variërend van de spanning van nationale wedstrijden tot het genot van recreatief roeien. Onze club staat het hele jaar door in het teken van roeien, met naast de sportieve activiteiten ook sociale evenementen.

Professionele begeleiding
Nieuwe leden krijgen bij ons de kans om onder professionele begeleiding de technieken en het plezier van roeien te ontdekken. Jong of oud, bij Pontos is roeien toegankelijk voor iedereen, met programma’s voor alle leeftijden (10 - 80+)

Mis het niet!
Bezoek ons op Griend 33-60 in Lelystad en duik in de inspirerende wereld van roeien. Ervaar zelf hoe het is om te roeien, krijg een rondleiding door onze faciliteiten. Mis deze kans niet om deel uit te maken van iets bijzonders. Tot zaterdag 23 maart!!

open-dag-23-maart

 

 

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Kees de Haan Een prachtige weergave van de inzet die door de leden is gedaan. We kunnen trots zijn dat veel leden op zo een dag de handen uit de mouwen steken en gebouw, boten en terrein op orde en schoon te houden

Frens Dijkman Helemaal Goed! Proficiat Ferry

Leendert Aarts Ferry gefeliciteerd zeer verdiend en Hans goede opvolging uitgekozen

Leendert Aarts Gefeliciteerd en na wat ik zie en gelezen heb ook erg gezellig