pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Nieuwland Marathon: avontuur & teamspirit

Geplaatst op 09-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Toercommissie - Monique

nieuwlandmarathon
Vaar mee op het avontuur in Flevoland!
Op 25 mei gaan we los! De roeiclubs van Zeewolde, Almere, en Lelystad bundelen hun krachten voor de ultieme roeichallenge: de Nieuwland Marathon. Een dag vol pit, avontuur, en de pracht van Flevoland, waarbij jij - solo of in een dreamteam - kunt laten zien wat je in huis hebt. Van keiharde races tot relaxte estafettes en toertochten, het is er allemaal.

76 km roeien: gaat jouw hart hier sneller van kloppen?
Stel je voor: 76 kilometer roeien door de Flevopolder. Rustig water, wilde natuur, en gezellige stops bij de clubs. Dit is jouw kans om Flevoland op een totaal nieuwe manier te beleven en tegelijkertijd een sportieve prestatie van formaat neer te zetten.


Doe mee of spring bij - we hebben jou nodig!
Roeiers, tijdwaarnemers, sluiswachters - iedereen kan bijdragen. Jouw energie maakt het verschil voor een vlekkeloos evenement. Samen maken we er een topdag van. Word vrijwilliger en stuur een bericht naar reot.[antispam].@rvpontos.nl.


Schrijf je nu in voor de Nieuwland Marathon
Zet het in je agenda: 25 mei, RV Pampus, Almere. Dit wil je niet missen. Inschrijven kan vanaf 18 maart. Door mee te roeien, maak jij het avontuur compleet.

Link: Nieuwland Marathon (NLM)

Van start tot finish: een dag om in te lijsten
Begin de dag met een warm welkom en eindig met een knallende Flevoborrel. Ontdek, geniet, en daag jezelf uit. Wij zorgen voor de energieboosts onderweg. Pak deze kans voor een onvergetelijke ervaring.

Inschrijven: KNRB

#NLM2024 - Tijd voor avontuur, teamspirit, en actie in Flevoland!

nlm-sluis

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Leendert Aarts Kon helaas niet mee maar heb begrepen dat de deelnemers het zeer op prijs hebben gesteld. Jeroen ik weet van je coach lessen dat je alles ziet en er op wijst. Denk daarom te weten waarom de deelnemers enthousiast waren.

Leendert Aarts Elfsteden team, wat een prestatie, gefeliciteerd 12de!!. Mooi uitvoerig verslag.