pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Nieuwe uitgave van het Pontonnetje

Geplaatst op 12-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeugdcommissie

pontonnetje-clubblad-jeugd-pontos
Je zult maar jeugdlid zijn bij roeivereniging Pontos. Als je dat bent, ontvang je het Pontonnetje, het clubblad vol met nieuws en verhalen van de afdeling. Dit waardevolle clubblad wordt je toegezonden, maar is ook in gedrukte vorm beschikbaar bij de club.

In de april uitgave van het Pontonnetje:

- Jeugdkamp 2024
- Baravonden zijn terug!
- EXR game
- Open dag Pontos
- Ergometer finale verslag
- Welkom aan boord
- Agenda
- Heel veel foto's

Mee-schrijven aan het Pontonnetje
Het Pontonnetje is op zijn best als het door meerdere creatieve leden wordt gemaakt. Wil jij ook bijdragen door te schrijven, te tekenen of op een andere manier creatief te zijn? Neem dan contact op met Raymond. Samen met Gideon vormt hij momenteel de redactie, en zij zouden het geweldig vinden om jou in het team te hebben!

Het Jeugdgedeelte is voor iedereen zichtbaar, en het is juist leuk als de hele vereniging zich welkom voelt om te lezen wat er bij de jeugd gebeurt en leeft. Bezoek www.rvpontos.nl/pontonnetje om de April én eerdere edities van het Pontonnetje te lezen.

Duik in je nieuwe Pontonnetje en laat je meeslepen door de verhalen en avonturen van onze roeivereniging. Heel veel leesplezier!


pontonnetje-magazine

 

 

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Kees de Haan Een prachtige weergave van de inzet die door de leden is gedaan. We kunnen trots zijn dat veel leden op zo een dag de handen uit de mouwen steken en gebouw, boten en terrein op orde en schoon te houden

Frens Dijkman Helemaal Goed! Proficiat Ferry

Leendert Aarts Ferry gefeliciteerd zeer verdiend en Hans goede opvolging uitgekozen

Leendert Aarts Gefeliciteerd en na wat ik zie en gelezen heb ook erg gezellig