pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Koningsdag

Geplaatst op 22-05-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Lustrumcommissie

Op 27 april zijn we met een tweetal ergometers, schragen, wat riemen de nodige folders en veel enthousiasme op pad gegaan naar de Koningsmarkt in het Centrum in Lelystad.

Om de spullen mee te krijgen was een uitdaging, maar met wat passen en meten paste alles, behalve de riemen in de auto van Frens.

12

Daar aangekomen hebben we op het Agorahof een kraam opgebouwd om onze vereniging onder de aandacht te brengen.

Op de koningsmarkt hebben we kinderen en volwassenen de mogelijkheid gegeven om te roeien op een ergometer, met soms onderlinge wedstrijdjes tussen o.a. broers, vrienden en vader en zoon. Het is verbluffend hoe snel sommige kinderen de roeibeweging doorhebben. En wat is het leuk om te kunnen vertellen over iets waar je zelf enthousiast over bent.

De belangstellenden hebben we gewezen op de mogelijkheid om diezelfde middag op Pontos langs te komen .Die middag hebben een paar leden oranje geroeid, hebben we genoten van tompoucen en zijn ongeveer 15 gasten op Pontos langsgekomen, waarvan er 8 mensen zijn meegegaan in een boot.
Verder verwachten we nog wel wat belangstelling op de komende zaterdagen.

Oftewel, het was een succes en zeker voor herhaling vatbaar.

De lustrumcommissie

123

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Raymond Brettschneider Wat ontzettend grappig dat Pontos zo heeft kunnen helpen om een roeivereniging te verhuizen. En nog een spannende toertocht op de koop toe! Wat een mazzel met het weer hebben jullie gehad.

Leendert Aarts Was informatief en gezellig

Theo Schopmeijer Mooie prestatie van Damir! Leuk dat Pontos ook op dit gebied van zich laat merken!

Raymond Brettschneider Was een ontzettend leuke dag met de jeugd!