pontos-logowapen-900x250

 

 

Nieuws

Jeugdmiddag

Geplaatst op 22-08-2020  -  Categorie: Algemeen

foto-4-1

Tijdens de afgelopen jeugdmiddag hebben we gezellig met z’n alle spelletjes gedaan. We waren met een grote groep en een paar mensen hadden ook een vriend(in) meegenomen dus het was een leuke boel. Helaas regende het in het begin van de jeugdmiddag waardoor we eerst een spannend spel hebben gedaan op Pontos genaamd weerwolven. Nadat dit spel was afgelopen was het gelukkig gestopt met regenen en zijn we gezamenlijk naar de spettertuin gefietst. Dit is een speeltuin dichtbij Pontos met leuke obstakels en veel gras waar je dus goed spelletjes kunt doen. Eerst hadden we levend stratego gedaan en uiteindelijk had toch 1 team de vlag gevonden en de kaartjes met de hoogste opbrengst binnen gehaald. Toen hebben we een pauze genomen om even wat te drinken een paar koekjes te eten. Nadat iedereen zijn buik weer gevuld was hadden we als laatste spel nog 10 tellen in de rimboe gedaan waarbij Thijme als laatste overbleef. Toen was het alweer tijd om terug te fietsen naar Pontos en waarna we naar huis gingen. Het was weer een erg geslaagde en gezellige jeugdmiddag!

foto-2-1536x1152

foto-3-768x1024

 

foto-5-768x1024

foto-1-1536x1152

foto-6-2-1024x768

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Handige links

Contact

Weer

Foto-albums (in ontwikkeling)

Video's

Zoeken

Recente reacties

Lieke Oostveen Van harte gefeliciteerd . Wat mooi om een heel seizoen de wedstrijden te roeien en voor ons om die te volgen. Natuurlijk super trots !!

Suzan van der Velde Nou, gefeliciteerd! En de coaches en de roeiers. Heb van jullie genoten, en van de beelden en van de verhalen. Helemaal top! suzan.

Hans Otto Mooie en gezellige tocht, zeker voor herhaling vatbaar!

Lieke Oostveen Goed bezig allemaal !! Voor herhaling vatbaar.