pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Instuifroeien op zondag van start

Geplaatst op 09-07-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Louise

zondagochtend

Roeien is een bijzondere ervaring, of het nu in de vroege ochtend of de middag is. Hoewel de ochtenden vroeg kunnen zijn, bieden deze uren een unieke rust. Met je roeimaten verzamel je bij de botenloods, schrijft een bootje af en begint je training of roeitocht. Het geluid van het water en het ritmische plonsen van de riemen creëren een serene sfeer.

Genieten van de natuur

In de vroege ochtend kun je volop genieten van de natuur om je heen. De opkomende zon, zingende vogels en de frisse ochtendlucht maken het een moment van pure connectie met de natuur en je teamgenoten. Maar ook tijdens het instuifroeien op zondagmiddag of woensdagavond kun je genieten van de omgeving en de ontspanning die het roeien biedt.

Na het roeien

Na de roeitocht ruim je samen de uitrusting en boten op. Daarna is het tijd om buiten bij de roeivereniging te genieten van koffie of thee en heel soms vergezeld met een heerlijk stuk appeltaart met slagroom. Je wisselt van gedachten en bespreekt de roeitocht.

Instuifroeien op woensdagavond én zondagmiddag

Kun je je een betere manier voorstellen om je dag te beginnen of af te sluiten? Roeien biedt niet alleen fysieke training, maar ook rust en verbinding. Kom eens een keer roeien en ervaar zelf de magie op het water. Vanaf nu kun je ook genieten van instuifroeien op zondagmiddag om 13:30 uur en woensdagavond om 19:00 uur. In beide gevallen is het altijd gezellig napraten.

Instuifroeien
Woensdagavond om 19:00 uur
Zondagmiddag om 13:30 uur

Iedereen die wil roeien is welkom, je hoeft je niet op te geven. We kijken ter plekke wie met wie welke boot gaat bezetten. Eventueel is er beperkt mogelijkheid om een keer boven je kruisje te roeien.

pontos-taartje

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Leendert Aarts Heel leuk inititief. Kunnen helaas niet komen, hebben een trouwerij

Leendert Aarts Goed initiatief weer, traditie

Theo Schopmeijer Wat een leuk initiatief! Helaas ben ik verhinderd vanwege een theatervoorstelling maar ik hoop dat dit het begin is van een nieuwe traditie!

Leendert Aarts Gefeliciteerd mannen, Thijmen en leuk de roeipakken van Pontos