pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Hollandia 22 april

Geplaatst op 27-04-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Arjen en MarĂ¯et

hollandia-22-april

Een week na de voorjaarsregatta stond de Hollandia alweer op het programma. Joyline startte het dames gevorderde skiff veld en Jarne&Thijmen de beginnelingen 2x. De dag begon zeer zonnig en lekker warm, maar helaas precies toen het tijd was voor Joyline’s voorwedstrijd begon het stevig te regenen. Gelukkig deerde dat Joyline niet, en met overtuiging won zij haar voorwedstrijd!

Daarna was het de beurt aan Jarne&Thijmen in een direct finale van de dubbeltwee. Geïnspireerd door het succes van Joyline gingen de heren voortvarend en als eerste van start. Daarna kwam, het al sterker geachte, Phocas langszij. Na een mooie strijd werd de tweede plaats veilig gesteld achter Phocas. Een mooi resultaat!

Als allerlaatste wedstrijd van de dag mocht Joyline haar finale in de skiff roeien. Vanwege haar makkelijke winst in de voorwedstrijd waren de verwachtingen voor de finale hoog gespannen. Joyline kwam goed uit de start en na 500m ging ze nog steeds aan de leiding. Zou ze vandaag gaan winnen? Helaas niet, eerst haalde Wetterwille haar in en vervolgens kwamen onverwachts Skadi en Skoll langszij. Joyline bleef ze volgen en in de laatste 500m liep ze weer in. Gaat het dan toch nog lukken? Helaas net niet, dat was een kleine teleurstelling. Maar daar wordt je ook weer sterker van. Op naar Tilburg voor de ZRB op 29 en 30 april.

image0img-20230422-wa0003-1

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Frens Dijkman Helemaal Goed! Proficiat Ferry

Leendert Aarts Ferry gefeliciteerd zeer verdiend en Hans goede opvolging uitgekozen

Leendert Aarts Gefeliciteerd en na wat ik zie en gelezen heb ook erg gezellig

Marga Bogaart Gefeliciteerd Ferry, heel leuk en zeker verdiend. Geniet er maar van.