Nieuws

Door Corona naar een kruisje

Geplaatst op 16-08-2020  -  Categorie: Algemeen

Afgelopen weken, iedereen dacht dat het de laatste mogelijkheid zou zijn omdat er aan de bestrating, de kom en het vlot begonnen zou worden, hebben 10 leden hun skiff- dan wel C1-kruisje gehaald.

Door het stilvallen van het roeien vanwege corona en later het opstarten in 1-persoonsboten, (roeien in meermansboten was ten strengste verboden) werd het coachen omgegooid van C4- naar C1 boten.

Het was zomer, veel mensen gingen niet op vakantie dus kon er vaart gezet worden in het leren varen in die wankele dingen.

De roeiers kregen vaak 2 keer per week les, sommige wel 3 keer. Het blijkt dat met het frequent oefenen ook snel veel voortgang gemaakt wordt.

Door het harde werken van de roeiers, maar ook door de inzet van coaches is het gelukt om nog voor de werkzaamheden aan de kom iedereen die er klaar voor was te laten afroeien en met succes.

De coaches waren: Aly Donkers, John Potts, Lieke Oostveen, Gerard Kok, Jeroen Reinhold, Vera Meijer en Annie Steg. Heel veel dank voor jullie inzet. Zonder jullie was dit niet gelukt!

De geslaagden zijn:

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Handige links

Contact

Weer

Foto-albums (in ontwikkeling)

Video's

Zoeken

Recente reacties

Ger de Vos Het ziet er inderdaad prachtig uit, en wat een ruimte. Is er nog hulp nodig bij het in elkaar zetten van de tuinmeubels? Ik bied mij aan.. (Ger de Vos)

Leendert Aarts Knap stuk werk vlotcie

Leendert Aarts Allemaal gefeliciteerd

Joyline Mud Trots op onze jeugdleden!