pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Door Corona naar een kruisje

Geplaatst op 16-08-2020  -  Categorie: Algemeen

Afgelopen weken, iedereen dacht dat het de laatste mogelijkheid zou zijn omdat er aan de bestrating, de kom en het vlot begonnen zou worden, hebben 10 leden hun skiff- dan wel C1-kruisje gehaald.

Door het stilvallen van het roeien vanwege corona en later het opstarten in 1-persoonsboten, (roeien in meermansboten was ten strengste verboden) werd het coachen omgegooid van C4- naar C1 boten.

Het was zomer, veel mensen gingen niet op vakantie dus kon er vaart gezet worden in het leren varen in die wankele dingen.

De roeiers kregen vaak 2 keer per week les, sommige wel 3 keer. Het blijkt dat met het frequent oefenen ook snel veel voortgang gemaakt wordt.

Door het harde werken van de roeiers, maar ook door de inzet van coaches is het gelukt om nog voor de werkzaamheden aan de kom iedereen die er klaar voor was te laten afroeien en met succes.

De coaches waren: Aly Donkers, John Potts, Lieke Oostveen, Gerard Kok, Jeroen Reinhold, Vera Meijer en Annie Steg. Heel veel dank voor jullie inzet. Zonder jullie was dit niet gelukt!

De geslaagden zijn:

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Leendert Aarts Kon helaas niet mee maar heb begrepen dat de deelnemers het zeer op prijs hebben gesteld. Jeroen ik weet van je coach lessen dat je alles ziet en er op wijst. Denk daarom te weten waarom de deelnemers enthousiast waren.

Leendert Aarts Elfsteden team, wat een prestatie, gefeliciteerd 12de!!. Mooi uitvoerig verslag.