pontos-logowapen-900x250

Nieuws

De Zilveren roeiriem uitgereikt

Geplaatst op 28-04-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Henri

De zilveren roeiriem is een kleinood/kunstnijverheidswerkstuk dat bestaat uit een houten drager en een zilveren roeiriem. Het betreft een wisselprijs die ingesteld is door de schenkster hiervan, Tsjollie Brommer, één van de tot op zeer hoge leeftijd actieve dames van 'het eerste uur' van Roeivereniging Pontos. Het is een prijs voor leden die in praktische zin als vrijwilliger een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan het welvaren van de vereniging. De eerste ontvanger was Vera Meijer. Zij heeft op haar beurt de roeiriem na een jaar doorgegeven aan de tweede ontvanger, die deze weer heeft doorgegeven, etc.

Dit jaar is de zilveren roeiriem doorgeven, tijdens de schoonschipdag, aan Hans Kip. Hans verzorgt traditiegetrouw met een team van andere enthousiastelingen de Pontos maaltijden en bbq’s. Daarnaast is hij al jaren actief in de materiaalcommissie en mede organisator en aanjager voor de schoonschipdag. Van harte Hans!

2022-zilveren-roeiriem-hans-kip2022-zilveren-roeiriem-hans-k

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Ludmila Zwagers
05 mei 2023 20:11

Van harte gefeliciteerd met deze zeer verdiende ereprijs, Hans.

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Raymond Brettschneider Van harte gefeliciteerd allemaal! Goed gedaan!

Raymond Brettschneider Wat ontzettend grappig dat Pontos zo heeft kunnen helpen om een roeivereniging te verhuizen. En nog een spannende toertocht op de koop toe! Wat een mazzel met het weer hebben jullie gehad.

Leendert Aarts Was informatief en gezellig

Theo Schopmeijer Mooie prestatie van Damir! Leuk dat Pontos ook op dit gebied van zich laat merken!