pontos-logowapen-900x250

Nieuws

De kop is er af!

Geplaatst op 16-04-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Mariët en Arjen

de-kop-is-er-af

Het wedstrijd seizoen is weer begonnen met de voorjaarsregatta op de bosbaan. Joyline mocht aan de start verschijnen bij het gevorderde en het elite veld. De heren doen mee aan het development klassement (dit is een ranking van beginnelingen en gevorderden over het hele seizoen) en het beginnelingen veld.

Zaterdag in een heerlijk zonnetje de baan over, helaas had de coach de wind (weer eens) niet goed ingeschat en heeft de heren laten beulen met te zware afstelling….. ze werden na 1000 m helaas voorbij geschoven en ze werden laatste waardoor er geen finale geroeid mocht worden in de middag.

Joyline zette meteen de clips op de riemen en zij roeide zich mooi na een gigantische inhaal race naar de A-finale. Top!

Helaas werd de finale geplaatst ivm de straffe zijwind waardoor Joyline in de meest ongunstige baan kwam waar ze blij mocht zijn dat ze het overleefde terwijl er aan de andere kant van de baan bijna glad water was. Niet verassend werd ze laatste in de A-finale.

Zondag was het zonnetje verdwenen maar gelukkig de wind ook wat minder. De heren hadden mooi de b-finale in het beginnelingen veld gewonnen waarbij ze ook sneller waren dan 2 boten uit de A-finale en sneller dan de laatste van het gevorderde veld. 

Joyline mocht meteen aantreden in de finale van het elite veld waarbij al haar tegenstanders al eens op WK’s hadden geroeid. In lijn der verwachting moest Joyline achter deze toppers aansluiten maar op 10 sec achter deze toppers is dit een prachtig resultaat en een mooie ervaring! 

En zeker op de zonnige zaterdag hebben we uitgebreid rondgelopen met onze opvallende Pontos jasjes! De commentatoren hadden wel weer van alles over Pontos te melden in ieder geval. Eentje wist er zelfs te vertellen dat Pontos een lustrum heeft. 

Volgend weekend het NK-klein en weer gezellig op de bosbaan! Het beloofd mooi weer te worden, yesssssss!!!!!

unnamed-2 2

whatsapp-image-2023-04-15-at-11-43-34dthdhdth6-at-17-18-53

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Suzan van der Velde
20 apr 2023 14:19

Nou, wat een mooi verslag, van een mooie seizoensstart! Top! En plaatje jasje ook. Pontos kan zich trots laten zien.

Leendert Aarts
17 apr 2023 14:23

Joyline en heren, ja de elementen zaten niet mee. Volgende keer hopen op beter maar de kop is af, succes

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Leendert Aarts Heel leuk inititief. Kunnen helaas niet komen, hebben een trouwerij

Leendert Aarts Goed initiatief weer, traditie

Theo Schopmeijer Wat een leuk initiatief! Helaas ben ik verhinderd vanwege een theatervoorstelling maar ik hoop dat dit het begin is van een nieuwe traditie!

Leendert Aarts Gefeliciteerd mannen, Thijmen en leuk de roeipakken van Pontos