pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Coaches in het zonnetje bij Roeivereniging Pontos

Geplaatst op 26-05-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Riaaz

coaches-in-het-zonnetje-bij-roeivereniging-pontos
Bij Roeivereniging Pontos staat vrijwilligheid hoog in het vaandel, wat duidelijk zichtbaar is in de inzet van onze coaches. Dit jaar hebben Chris, Marcel en Henry met grote toewijding onze roeiers begeleid in een C4+. Hun geduld en expertise verdienen een speciale vermelding tijdens een 'coach-bedank-momentje'.

Roeien in een C4+ vereist technische vaardigheid en goede samenwerking, uitdagingen die onze coaches met verve aangingen. Hun onvermoeibare inzet zorgde ervoor dat de groep zich veilig en bekwaam voelde op het water.

Als blijk van waardering hebben Erika, Margriet, en Riaaz, namens alle roeiers, presentjes overhandigd aan onze gewaardeerde coaches. Dit moment onderstreepte het belang van onze vrijwilligers, die essentieel zijn voor onze vereniging. Hoewel Bram, Nirmala, en Fiona er niet bij konden zijn, vormen zij samen met Erika, Margriet, en Riaaz het roeiteam dat gecoacht is.

Deze waardering voor Chris, Marcel en Henry benadrukt de sterke vrijwilligersgeest binnen Pontos. Dankzij hen blijven we bouwen aan een roeivereniging waar iedereen zich gewaardeerd voelt en waar we samen de passie voor roeien delen.

Hartelijk dank aan onze coaches en alle vrijwilligers die het hart van Pontos vormen!

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Raymond Brettschneider Ik ben enorm blij verrast, en verbaasd, hoe de jeugd hier ondanks het weer echt samen een geweldige ervaring van heeft gemaakt. Dat maakt het voor mij als jeugdcommissaris dubbel zo leuk om (samen met mijn jeugdcommissi

Marga Bogaart Ondanks het weer, zo te lezen een geweldig kamp. Leuk dat iedereen het zo goed doet.

Leendert Aarts Heel leuk inititief. Kunnen helaas niet komen, hebben een trouwerij

Leendert Aarts Goed initiatief weer, traditie