pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Aurum College ontdekt roeisport bij Pontos

Geplaatst op 23-06-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Pontos

aurum-waterdag
Kinderen uit groep 8 van het Aurum College in Lelystad hebben op 14 juni een fantastische roeiochtend beleefd bij Roeivereniging Pontos. Onder de naam "Aurum Waterdag" genoten de leerlingen van verschillende activiteiten op en rondom het water.

Oefenen op het droge en op het water

Er was voor iedereen wat te doen. In de waterbak konden de leerlingen oefenen met roeitechnieken. Binnen in de trainingsruimte stonden roeitrainers klaar voor de kinderen om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Uiteraard mochten enkele jongens en meisjes ook echt het water op om te sturen en te roeien. Een spannend roeispel op de ergometer tegen de computer zorgde voor veel plezier en competitie. De kinderen moedigden elkaar enthousiast aan om het beste uit zichzelf te halen.

Lunch en prijsuitreiking

Voor de innerlijke mens was goed gezorgd. Tegen de middag genoten de leerlingen van een heerlijke lunch, waarna de resultaten van de diverse onderdelen werden bekendgemaakt. De spanning steeg toen de winnaars bekend werden gemaakt, wat zorgde voor veel blije gezichten.

Een geslaagde ochtend

Zowel de leerlingen, begeleiders als de vrijwilligers van Pontos beleefden een geweldige ochtend. Iedereen was het erover eens: dit smaakt naar meer. De volgende Aurum Waterdag wordt nu al met veel enthousiasme tegemoet gezien.

aurum

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Leendert Aarts
04 jul 2024 08:56

Goed initiatief weer, traditie

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Leendert Aarts Heel leuk inititief. Kunnen helaas niet komen, hebben een trouwerij

Leendert Aarts Goed initiatief weer, traditie

Theo Schopmeijer Wat een leuk initiatief! Helaas ben ik verhinderd vanwege een theatervoorstelling maar ik hoop dat dit het begin is van een nieuwe traditie!

Leendert Aarts Gefeliciteerd mannen, Thijmen en leuk de roeipakken van Pontos