pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Acht roeitalenten met nieuwe roei-kruisjes

Geplaatst op 16-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeugdcommissie - Raymond

c2Afgelopen zaterdag was het een drukke en succesvolle dag bij de roeiclub, waar acht roeiers, zowel jeugd als oudere jeugd, hun roei-examens aflegden onder de begeleiding van Anneke en Fia. Nadal, Koen, en Jaro gingen op voor het C2x+ kruisje met Anneke, terwijl Thibault zich in de skiff bewees. Daarnaast lieten de beide Wesley's, Quinn en Susanne hun vaardigheden zien in de gladde vier onder het toeziende oog van Fia.

Ondanks de uitdagingen van een overvol roeivlot en een eigenzinnige meerkoet die het oefenvlot had ingepikt, slaagden alle acht roeiers erin om hun capaciteiten uitstekend te demonstreren. Ze toonden aan dat ze hun boten volledig onder controle hadden en op een veilige en verantwoordelijke manier met de boten en elkaar konden omgaan.

skiff
Een dikke shout-out naar Anneke en Fia, die het afroeien voor de jeugd altijd met veel passie en energie regelen. Hun inzet is niet onopgemerkt gebleven en werkt aanstekelijk voor alle jonge roeiers.

c4

We kunnen met trots Nadal, Koen, Jaro, Thibault, de beide Wesley's, Quinn en Susanne van harte feliciteren met het behalen van hun roei-kruisjes. Hun harde werk en enthousiasme voor de roeisport hebben zich duidelijk uitbetaald op deze gedenkwaardige dag.

4-maal-kruisje

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Raymond Brettschneider
19 apr 2024 14:12

Van harte gefeliciteerd allemaal! Goed gedaan!

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Michiel Kromhout van der Meer Dank!

Leendert Aarts Kon helaas niet mee maar heb begrepen dat de deelnemers het zeer op prijs hebben gesteld. Jeroen ik weet van je coach lessen dat je alles ziet en er op wijst. Denk daarom te weten waarom de deelnemers enthousiast waren.

Leendert Aarts Elfsteden team, wat een prestatie, gefeliciteerd 12de!!. Mooi uitvoerig verslag.