Nieuws

18 behaalde jeugdkruisjes!

Geplaatst op 13-10-2020  -  Categorie: Algemeen

whatsapp-image-2020-10-05-at-18-26-43

Deze zomerperiode hebben de coaches en roeiers weer had gewerkt aan het behalen van (beschermde)skiff en dubbel kruisjes. Eerst ging Quinn, Kiyran, Thijme en Tim voor hun dubbelkruisje. Voor corona was de datum van het afroeien al ingepland, maar toen moesten alle sportverenigingen dicht en kon het niet doorgaan. Na een paar keer doordeweeks oefenen hebben ze het toch nog gehaald, chapeau! Dan zijn er ontzettend veel skiffkruisjes gehaald, 8 om precies te zijn. Gelukkig was het deze zomer lekker warm, dus we hebben ook goed kunnen oefenen met omvallen. Verder hebben Sandra en Esmée dan toch eindelijk hun dubbelkruisje gehaald, die is in the pocket! Ten slotte zijn er ook nog 3 beschermde skiffkruisjes gehaald door de ‘jongvolwassenen’. Devi, Bart en Eden hebben hard hun best gedaan en zijn met vlag en wimpel geslaagd.

Als de verbouwingen van het buitenterrein zijn afgerond en we weer kunnen roeien, gaan we weer hard aan de slag met de kruisjes die nog kunnen worden gehaald. Dit zijn onder andere veel C2x+-, C4x+- en 4x+-kruisjes.

Maar nu nog even genieten voor de vele geslaagde roeiers; gefeliciteerd!

knipsel-1

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Leendert Aarts
02 dec 2020 12:53

Allemaal gefeliciteerd

Joyline Mud
17 nov 2020 12:25

Trots op onze jeugdleden!

Michiel Kromhout van der Meer
15 nov 2020 15:05

Gefeliciteerd allemaal!

 

 

Handige links

Contact

Weer

Foto-albums (in ontwikkeling)

Video's

Zoeken

Recente reacties

Ger de Vos Het ziet er inderdaad prachtig uit, en wat een ruimte. Is er nog hulp nodig bij het in elkaar zetten van de tuinmeubels? Ik bied mij aan.. (Ger de Vos)

Leendert Aarts Knap stuk werk vlotcie

Leendert Aarts Allemaal gefeliciteerd

Joyline Mud Trots op onze jeugdleden!