• info@rvpontos.nl

Uitreiking “Zilveren roeiriem 2019”

Uitreiking “Zilveren roeiriem 2019”

Op zaterdag 21 september j.l., tijdens de Back Homeparty,  werd de “Zilveren Roeiriem”  uitgereikt. Dit is een ere speld (wisselprijs) voor die leden die zich in de schaduw van de dagelijkse drukte verdienstelijk maken voor de vereniging. Dat zijn belangrijke mensen voor elke vereniging. Ze zijn als het ware het bloed van de vereniging, dat met een schijnbare vanzelfsprekendheid zorgt dat alle systemen blijven draaien.
Bínnen die groep zijn nog weer speciale leden, waarvan je elke vereniging toewenst dat ze er een paar van hebben. Het zijn de leden die, als er iets dreigt fout te gaan, herstellend optreden.

De “Zilveren Roeiriem” gaat dit jaar naar zo iemand, een actief-op-de-achtergrond-lid, die daarnaast het vermogen heeft gaten te dichten en glad te strijken, voordat de meesten van ons überhaupt gemerkt hebben dat er een gat gevallen was. Ze is als Alabastine ™.

En dat is binnen RV Pontos heel erg handig, want in de creatieve hoek zijn we goed vertegenwoordigd met bedenkers van mooie ideeën en beleidsvisionairs en ook in de uitvoering hoek staat een klein maar stevig groepje leden haar en/of zijn “mannetje” (in genderneutrale betekenis uiteraard), maar door de wetten van c(r)ommunicatie ontstaan er tussen visie en uitvoering nogal eens wat gaten en gaatjes.

En dan heeft rvPontos gelukkig Lieke. Lieke is onder andere barcommissaris, regelneef (m/v), coach, gatenvuller. Als iemand de eer om de “Zilveren Roeiriem” te dragen toekomt, dan is het dit jaar wel Lieke Oostveen. Graag zal ik haar de “Zilveren Roeiriem” zo dadelijk opspelden, maar omdat de speld na een jaar weer moet/mag/kan worden doorgegeven, wil ik Lieke ook graag iets blijvends meegeven, een bijnaam: Lieke Alabastine

Alex Kolder

Kijk hier wie de afgelopen jaren deze prijs ook heeft mogen koesteren.

Meest recente berichten

Pontos en KikaRow 2019

Wat doet Pontos