• info@rvpontos.nl

Trakteer op KiKaCake en steun KiKaRow

Gezamenlijk even bijpraten bij de koffie of thee met iets lekkers? Dat kan met een heerlijke plak chocolade¬sinaasappel-KiKaCake.
Met elke plak toont u uw betrokkenheid bij de KiKaRow en ondersteunt u onze actie.

Van 13 april t/m 14 juli 2019 roeien ex¬kankerpatiënten en Nederlandse topsporters 1.400 km door Nederland het ‘Rondje NL’

Wat is KiKaRow?
Van 13 april t/m 14 juli 2019 roeien ex¬kankerpatiënten en Nederlandse topsporters 1.400 km door Nederland het ‘Rondje NL’ (zie kaart). De start op 13 april 2019 vindt plaats bij roeivereniging ‘Michiel de Ruyter’ in Uithoorn en de finish is op 14 juli in Utrecht bij het Prinses Màxima Centrum in Utrecht. Op 6 en 7 juli 2019 komen deze toppers naar Lelystad en Almere. De roeitocht heeft als doel om geld in te zamelen voor het onderzoek ‘LATER’ bij het Prinses Máxima Centrum. ‘LATER’ onderzoekt de lange termijn gevolgen van de kankerbehandeling en het medicijnengebruik. Wist u dat 10¬15% van de ex¬kanker¬patiënten alsnog binnen 20 jaar overlijdt aan de gevolgen en bijwerkingen van deze behandeling? Met de KiKaRow willen wij, samen met 55 roeiverenigingen, daar iets aan doen.Voor meer info kijk op www.kikarow.nl en www.rvpontos.nl/pontos¬en¬kikarow-2019.

Flevoland voor KiKaRow
De Flevolandse roeiverenigingen Pontos (Lelystad), Pampus (Almere), Amenophis (Zeewolde) en RVD17 (Dronten) ondersteunen dit goede doel en zetten zich in om de KiKaRow ook in Flevoland tot een groot succes te maken. Dat doen wij onder andere met deze KiKaCake¬actie!

Trakteer uw bedrijf op KiKaCake en steun KiKaRow.
KiKaCake is een heerlijke chocolade¬sinaasappelcake. De cake is groot genoeg om 20 tot 25 plakken van te snijden en wordt iedere eerste maandag van de maand bij uw bedrijf afgeleverd. Een smakelijk en goed begin van uw maand! De KiKaCake kost €20,¬per stuk en is te bestellen via onderstaand bestelformulier.Voor een periode van 6, 9 of 12 maanden.
Wilt u ons doel steunen maar wilt u geen cake ontvangen, dan is uw gift welkom op rekeningnummer:
NL81 INGB 0008 9880 37,
t.n.v. RV Pontos, o.v.v. KiKaRow 2019.

KiKaCake bestelformulier

JA, ik bestel KiKaCake

Aantal cake(s) à € 20,-
12345678910

Voor een periode van
6 mnd9 mnd12 mnd

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

(Aflever) Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mail

JA ,wij willen meegenomen worden in de promotie-uitingen van RV Pontos m.b.t. de KiKaRow.

Opmerkingen

Meest recente berichten

Pontos en KikaRow 2019

Wat doet Pontos