• info@rvpontos.nl

STARTavond donderdag 15 maart a.s.

STARTavond donderdag 15 maart a.s.

De lente komt eraan en het wordt ’s avonds weer langer licht. Tijd om weer vaker te roeien. Enerzijds met een eigen ploeg, anderzijds om weer in een nieuw boottype te stappen of een nieuwe ploeg te starten. En tussendoor even te genieten van een mooie toertocht. Tijd om je weer voor te bereiden op het nieuwe seizoen! Kom dus naar de STARTavond om afspraken te maken of om je te oriënteren op de mooie toertochten die eraan komen!
Alex Kolder gaat ons aan het begin van de avond meenemen naar de toertochten die er dit jaar georganiseerd worden met als hoogtepunt de tocht over de Theems in Engeland.
Daarnaast wordt iedereen gevraagd of hij/zij weer gecoacht wil worden en/of zelf bereid is te coachen. Ook wil de Coachcommissie graag weer een ploegenoverzicht maken zodat duidelijk is wie op welke moment gaat roeien en of de ploegen nog nieuwe roeiers nodig hebben. Roeiers die een nieuwe ploeg zoeken kunnen dan weer makkelijker ondergebracht worden.

Tot ziens op donderdag 15 maart om 19.30 uur gaan wij van START.

Mocht je niet kunnen komen dan kan je altijd per e-mail (naar de coachcomissie) je wensen aan ons doorgeven, of dit op de formulieren schrijven die tot 21 maart aan het prikbord hangen.

De Coachcommissie,
Anton, Annie, Jeroen en Lieke

Pontos en KikaRow 2019

Wat doet Pontos