• info@rvpontos.nl

Spring paradijs

Spring paradijs

Jeugdmiddag zaterdag 15 februari 2020

Zaterdag 15 februari was het weer zo ver: een jeugdmiddag op Pontos! Dit keer gingen we niet schaatsen, maar springen bij Jumpsquare, een echt spring pararijs met van alles erop en eraan!

Rond een uur of half twee vertrokken we met zijn allen op onze fiets richting Jumpsquare. Iedereen fietste netjes achter elkaar en we waren met zoveel jeugd, dat het net leek alsof we meededen aan de Tour de France! Eenmaal aangekomen moesten we speciale sokken aantrekken zodat we niet zouden uitglijden op de trampolines. Om twee uur ging iedereen zijn eigen gang en werd er veel gesprongen en gespeeld. Er was zelfs een foam pit waar je in kon vallen en waar je werd opgeslokt door de schuimblokken. Daarnaast was er ook een trapeze die redelijk hoog hing, maar waar veel kinderen zich nog aan waagden en van af sprongen. Voor de echte springers waren er ook nog trampolines waar je extra hoog de lucht in sprong en mooie salto’s kon maken!

Aan het einde gingen we nog met zijn allen trefballen op de trampolines. Je moest iemand proberen af te maken met een bal en dat is best wel lastig als je aan het springen bent. Na afloop hebben een aantal jeugd nog wat lekkers gehaald en om half vier was iedereen alweer vertrokken naar huis

Al met al een geslaagde jeugdmiddag!

1 Reactie

Chris

februari 23, 2020 at 5:02 pm

Leuk verslag van een gezellige middag, met veel foto’s!

Meest recente berichten

Pontos en KikaRow 2019

Wat doet Pontos