• info@rvpontos.nl

Pensioenfeest Frens: €600 voor Kikarow!

Pensioenfeest Frens: €600 voor Kikarow!

Op 27 juni is Frens Dijkman, na 38 jaar ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport), met pensioen gegaan. Of het vieren van dit mooie moment op Pontos kon? Ja natuurlijk! Dan konden zijn collega’s meteen de roeivereniging zien waar Frens het zo vaak over had bij het koffieapparaat. 
En het werd een mooi feest. 
Frens werd echt in het zonnetje gezet. Toespraken, heel veel gelukwensen, en Frens werd zelfs toegezongen door zijn mederoeiers uit de 8 en van de woensdagochtendploeg. En dat alles vastgelegd door een professionele fotograaf, die nog voor een hilarisch moment zorgde door alle aanwezigen op het vlot te willen hebben voor een groepsfoto. Dat leverde wat natte voeten op. 

Dat Frens Kikarow een warm hart toedraagt werd meteen duidelijk: als kado heeft Frens gevraagd om een bijdrage voor Kikarow en dat heeft maar liefst €600,– opgeleverd!

De organisatie van het feest en het eten was in handen van de barcommissie. Het was tot in de puntjes geregeld. Van opbouw tot opruimen, alles verliep vlekkeloos. Dank aan de barcommissie!

1 Reactie

Leendert Aarts

juli 6, 2019 at 9:49 pm

Gezellig en een goed combinatie van een feest met Kika.

Pontos en KikaRow 2019

Wat doet Pontos