• info@rvpontos.nl

Meeroeien als buddy met KiKaRow?

Route van ‘The Vin’ door Nederland


In het voorjaar van 2019 beginnen de roeiers van KiKaRow aan het ‘Rondje NL’. Het KiKaRow-team bestaat uit roeiers die zelf kanker hebben gehad en een aantal top-roeiers. Met de zeewaardige roeiboot, ‘The Vin’, zullen de roeiers in totaal 1.400 km door Nederland afleggen. Tijdens deze roeitocht doen zij 53 roeiverenigingen aan en zamelen zij ondertussen geld in voor onderzoek naar de gevolgen van jeugdkanker. Er wordt 14 weekenden geroeid waarbij het KiKaRowteam steeds bij een andere roeivereniging te gast is. Op 6 juli 2019 komen de KiKaRow-roeiers vanuit Purmerend aan in Lelystad. Op 7 juli roeien ze via Almere naar Zaandam en zullen ze weer het Markermeer oversteken.

Wie roeien er tijdens Rondje NL?
De stichting KiKaRow heeft een roeiteam samengesteld uit zg. ‘survivors’ (ex-kankerpatiënten), top-roeiers en roeiers van verschillende roeiverenigingen langs het traject. De roeiers worden regelmatig afgewisseld afhankelijk van hun fysieke gesteldheid. Sommige roeiers zullen 1 uur roeien terwijl andere 4 uur doorgaan.
Ook Pontos is gevraagd roeiers af te vaardigen die mee willen roeien in het weekend dat ‘The Vin’ Lelystad aandoet.

Buddy-roeier van Pontos
De bovengenoemde KiKa-roeiers hoeven natuurlijk niet de uitdaging in hun eentje aan te gaan. Voor een aantal onervaren KiKa-roeiers is KiKa op zoek naar Pontos-buddy’s die hun kracht en ervaring willen aanbieden tijdens de overtocht over het Markermeer. Geef je, net als de KiKa-roeier, op als deelnemer aan deze tocht.

Meeroeien? Meld je dan aan!
Wil jij graag meeroeien en daarmee een KiKa-roeier én jezelf een onvergetelijke belevenis bezorgen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar: kikarow@rvpontos.nl

Indeling buddyroeiers
Binnenkort maakt KiKaRow bekend op welk deel van de route (Purmerend -Lelystad of Lelystad – Zaandam) we mogen meevaren. Als zich dan voldoende deelnemers ingeschreven hebben, gaan we een indeling maken. Mochten er te veel aanmeldingen zijn voor het beperkte aantal roeiplekken, wordt er geloot wie mag meedoen.

Voor meer informatie kijk op de website van KiKaRow: kikarow.nl/roeiers

Pontos en KikaRow 2019

Wat doet Pontos