• info@rvpontos.nl

Kikarow, het Pontosweekend

Kikarow, het Pontosweekend

In het weekend van 6 en 7 juli legt de Kikarow vloot bij Pontos aan! Het vlaggenschip in de regatta is de zeeroeiboot ‘The Vin’. Deze wordt wisselend bemand door een viertal roeiers/roeisters (2 ervaren + 2 zgn. ‘kika-roeiers’, van kinderkanker genezen jong volwassenen) en een man of vrouw aan het stuur. The Vin zal uiteindelijk zo’n 1.500 kilometer varen, begeleid door de Tjerck Hiddes, schip van het Nationaal Reddingsmuseum Dorus Rijkers uit Den Helder.
Pontos zit in de voorlaatste etappe weekend (van de in totaal veertien) van het RondjeNL. Wij doneren in dit weekend, zoals alle andere roeiverenigingen, de door ons opgehaalde bedragen van de vele acties de afgelopen maanden. Wil jij weten hoeveel? Kom dan komend zaterdag naar onze vereniging want dan maken wij het bekend.
Het programma voor 6 en 7 juli is als volgt:

 

Zaterdag 6 juli
17.00 uur. De Vin, de Kikaboot met daarin roeiers van De Where wordt ingehaald bij Pontos. Komt allen!
17.00 – 18.00 uur. Drankje en een hapje voor alle Pontosleden en Kikaroeiers.
18.00 – 20.00 uur.  KikaRow Maaltijd (Italiaans) voor en daarbij de aanbieding van de cheque met het tot nu toe binnengehaalde bedrag aan Kikarow. Benieuwd wat de huidige stand van zaken is? Dat houden we nog even stil, tot het moment van aanbieden.

 

Zondag 7 juli
7.00 uur. Kika-ontbijt met Pontos en de Kika-roeiers
7.30 uur. Briefing van het Kikarow-team aan de Pontos-roeiers die meeroeien richting Almere en botenindeling.
8.00 uur. Vertrek van de boten 
11.00 uur. Verwachte aankomst van de boten bij de Blocq van Kuffeler sluis in Almere, waar de Vin overgenomen zal worden door Roeiers van de KRZV Muiden.

Meest recente berichten

Pontos en KikaRow 2019

Wat doet Pontos