• info@rvpontos.nl

Kika Pontos Veiling een groot succes!

Kika Pontos Veiling een groot succes!

Pontos heeft vanaf december 2018 meerdere activiteiten gedaan om geld in te zamelen voor KikaRow, afgelopen weekend hebben we één van onze laatste KiKaRow activiteiten gedaan: ’De Veiling’.

Met een heuse ‘kikarow-veiling’-pagina’s op de pontoswebsite, posters en alle publiciteit daaromheen (met dank aan Pauline en Rob), en de avond onder de goede verzorging van onze barvrouw Lieke. Met een geweldige opbrengst. Wat een fantastische avond!

De veiling, €1.280,- opgehaald!
De veiling zelf stond onder leiding van veilingmeester Alex. Na een korte introductie over de veilingregels, waarbij hij direct al aangaf dat het zijn bedoeling was om de aanwezigen voor dit ontzettend belangrijke goede doel “..een oor (of zelfs twee) aan te naaien.”, bleek al snel dat deze avond een succes zou worden. Het ene kavel na het andere werd op een komische wijze, door Alex aangeboden. Zelf op de kavel ’gebakken lucht’ en een aantal oude Pontos roeiriemen werd ruim geboden.
Uiteindelijk is een bedrag van €1.280,- opgehaald, fantastisch!
Hiervoor ontzettend veel dank aan alle sponsoren (leden en bedrijven) voor jullie bijdrage aan deze veiling!

Dit betekent dat we nu al mogen verwachten dat het uiteindelijk eindbedrag van de totale KikaRow sponsoracties ruim over €6.000,- gaat komen!

Het Pontos KikaRow Team

2 Reactie

Leendert Aarts

juni 24, 2019 at 4:16 pm

Veling was zeer goed georganiseerd, gezellige sfeer, uitstekende en humorvolle veilingmeester en niet te vergeten, een zeer goed resultaat voor het goede doel.

Ludmila

juni 24, 2019 at 4:43 pm

Ondanks de relatief kleine opkomst een prachtig resultaat! Er werd door alle aanwezigen gul geboden.

Meest recente berichten

Pontos en KikaRow 2019

Wat doet Pontos