• info@rvpontos.nl

Jarenlang kleurrijke kracht in het zonnetje gezet.

Jarenlang kleurrijke kracht in het zonnetje gezet.

irene

Irene Schultz gaat stoppen met het, jarenlang, schilderen van de bladen voor onze vereniging . Het schuren en verven vergt fysiek te veel. Wie neemt het ‘blad’ van haar over?

Woensdag 29 mei j.l. was er een klein feestje bij de wekelijkse roeibijeenkomst van de dames.
Onverwacht kwam onze penningmeester Cees van Vliet namens het bestuur een bezoekje brengen speciaal om Irene Schultz even in het zonnetje te zetten.
Als dank en waardering voor haar jarenlange activiteit voor de vereniging kreeg zij een mooie bos bloemen en een cadeaubon overhandigd. Je zou kunnen zeggen dat Irene behoort tot de zgn. “stille werkers”, die achter de schermen, en vaak ongemerkt werkzaamheden verrichten voor de vereniging. Irene heeft jarenlang de bladen van onze riemen van een mooie nieuwe verflaag voorzien. Eigenlijk vinden we dat allemaal vanzelfsprekend, dat onze riemen en bladen er mooi uitzien, maar zij was dus degene die daarvoor ook daadwerkelijk zorgde. Het bestuur wilde haar daarvoor extra bedanken, en daarmee niet wachten tot de Algemene Leden Vergadering. Vandaar dit bezoek.
Verband houdend met dit gebaar is ook dat Irene gaat stoppen met het schilderen van de bladen. Het schuren en verven vergt te veel, waardoor fysieke problemen ontstaan. Ze wil graag blijven roeien, en wil verdere klachten voorkomen.
Daarom ook meteen een oproep: wie wil het “blad” van Irene overnemen. Je kunt je aanmelden bij het bestuur, of de onderhoudsploeg op maandagavond.

(Ger de Vos)

1 Reactie

marga

juni 23, 2015 at 9:35 pm

leuk stukje, en zeker verdiend!

Pontos en KikaRow 2019

Wat doet Pontos