• info@rvpontos.nl

Indoortraining seizoen 20 -’21

Neem je goede humeur mee, we maken er weer een mooi indoor-jaar van!

Start nieuwe seizoen 2020 – ’21 op donderdagavond 1 oktober a.s

Vanaf donderdag 1 oktober a.s. biedt RV Pontos haar leden in de komende wintertijd de mogelijkheid om de conditie via een wekelijkse indoortraining op peil te houden. Ook in het seizoen 2020-’21 staat deze onder leiding van Lieveke van den Elshout (fysiotherapeut met extra licentie in training en coaching). Bij de indoortrainingen wordt op een plezierige manier, individueel of in groepjes, getraind op conditie en de verschillende spiergroepen. Dit geheel op jouw eigen niveau.

 • Wanneer: alle donderdagen van 1 oktober 2020 t/m 25 maart 2021, 18.00-19.00 uur of  19.00-20.00 uur. Totaal 22 trainingen.
  Met uitzondering van de schoolvakanties: 15-10-2020, 24-12-2020, 31-12-2020 en 25-02-2021 .
 • Waar: Sportzaal Gondel 27-26 , Lelystad.
 • Kosten: € 37,50 p.p. Gelieve zo snel mogelijk na inschrijving over te maken naar rekeningnummer NL11 INGB 0003 9557 73 t.n.v. RV Pontos, Lelystad. Met je naam en onder vermelding van ‘Indoor 2020-21′.
 • Opgeven: via de inschrijflijst (prikbord) of stuur een e-mail naar indoortraining@rvpontos.nl
  Minimale leeftijd deelname: 13 jaar.

 

Over de trainingen:
We zullen losse oefeningen doen en er zullen afhankelijk van de wens van de groep (bal) spelen aan bod komen. De losse oefeningen zijn gericht op het verbeteren van de kracht, conditie, coördinatie en lenigheid. Dit zal zeer divers en op ieder niveau aan te passen zijn. En als iets even niet lukt, houdt u even rust of doet u iets anders. Daarbij ben ik er altijd om te helpen. Tijdens een training wil ik proberen om zo veel mogelijk, al dan niet alle spieren te gebruiken. Ook gaan we de conditie aanpakken door middel van hardlopen en/of cardio-oefeningen. Ook dat kan op het eigen tempo. Iedere training is weer anders. In de ene training ligt het accent meer op de kracht, in de andere training meer op de conditie. Natuurlijk zullen in iedere training een warming-up en een cooling-down aanwezig zijn.
Tot 1 oktober a.s. in de sportzaal!
Lieveke


Corona-Protocol Indoortraining

Naast het algemene protocol die RV Pontos hanteert (zie hiervoor: Coronaprotocol RV Pontos ) zijn er voor de Indoortraining wat aanvullende regels. 

Hoe gaat een indoortraining er uit zien?
In de ruimte die we tot onze beschikking hebben mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Dit houdt in dat we voldoende ruimte hebben om de indoor te kunnen geven EN de veiligheid te kunnen waarborgen. Wel zijn de volgende punten belangrijk:

 • Houdt anderhalve meter afstand van elkaar, met uitzondering van de contactsporten (eventueel een eindspel).
 • Omdat het met het klassieke rondjes inlopen erg lastig is om  de anderhalve meter afstand te houden door eventueel inhalen, is het advies om als je erg graag in wil lopen dit voor de training buiten te doen. Kom dan zo kort mogelijk op de start van de training binnen. Uiteraard wordt er wel een warming-up gedaan, maar zonder het lopen van rondjes.
 • Gebruikte attributen worden gereinigd voordat de volgende sporter hiervan gebruik maakt.
 • Meld je af bij verkoudheidsklachten!
 • Blijf na de training niet hangen. Ga zo snel mogelijk weer naar huis.
  Ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen en elkaars handelen. Als mensen te dichtbij komen of te veel blijven hangen… Spreek hen aan. Alle leden worden geacht het protocol te kennen.
 • De kleedruimtes zijn niet heel groot. Om de anderhalve meter te waarborgen is het advies al zo omgekleed mogelijk te komen tenzij het niet anders kan.

Vragen over het corona protocol of andere vragen omtrent de indoor en corona:
Lieveke
e-mail: Lievekevde@gmail.com
Whatsapp: 06- 575 838 04.

En verder…. neem je goede humeur mee, we maken er weer een mooi indoor-jaar van!


Tekst

De gang van zaken