• info@rvpontos.nl

Head of the River 2015

Head of the River 2015

Organisatie: ARB- Willem III

Beste Pontos Leden,

Niet alleen is de Head of the River ook dit jaar 2 over dagen maar er is ook een evenemententent gepland op de Jan Vroegopsingel (bij Willem III in de buurt. Hier zal samen met Skoll catering georganiseerd worden, rugnummers worden uitgegeven, lounge ruimtes en ook de prijsuitreikingen worden georganiseerd. Om de mensen naar deze tent te krijgen zullen er onder andere meer boten komen bij en rond Willem III.

Er zijn veel vrijwilligers nodig om alles op rolletjes te laten lopen. Vooral voor de volgende functies worden nog vrijwilligers gezocht:

  • Tijdwaarneming
  • Kamprechter assistentie (inclusief 1 avond training)
  • Vrijwilliger in de tent (achter de bar)
  • Hulp bij de catering voor vrijwilligers
  • Vlot commissaris bij Willem III

De Head of the River is een Amsterdamse Roeibond (ARB) – Willem III wedstrijd. Pontos is lid van de ARB, en daarom doe ik een beroep op u en uw leden om te helpen bij het vervullen van de vrijwilligersfuncties. Mochten er vrijwilligers van uw vereniging helpen bij de Head, dan zal dit natuurlijk vermeld worden op website en andere communicatie (mede mogelijk gemaakt door: …)

De vrijwilligersfuncties zij in blokken ingedeeld, 2 volle dagen helpen is dus niet nodig (mag wel). Op zondag 3 blokken (niet voor alle functies) en op zaterdag 3 blokken. Mocht je zelf mee roeien dan is dat dus geen probleem! Denk ook aan begeleiding van roeiers, ouders, etc – voor iedereen is wel wat te doen!

Vrijwilligers worden daarnaast uitgenodigd voor een vrijwilligers borrel vooraf aan “de Head” en krijgen als dank natuurlijk een supergave Head-muts! Ik hoop heel erg op jullie te kunnen rekenen en hoor graag van je. Mocht je meer informatie willen weten zoals exacte tijden dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Met vriendelijke groet,

Leonie de Jong Head Cie 2015

 

Pontos en KikaRow 2019

Wat doet Pontos