• info@rvpontos.nl

Guur, regenachtig, koud, winderig, een perfecte dag voor een wedstrijd!

Guur, regenachtig, koud, winderig, een perfecte dag voor een wedstrijd!

Afgelopen zaterdag was het NK indoorroeien en Pontos stond met 3 stoere deelnemers aan de start. Joyline startte in het dames gevorderde veld met maar liefst 80 deelneemsters en Jarne en Thijmen startten allebei in het Jongens 16 veld met 77 deelnemers.
Het evenement NK indoor roeien wordt met het jaar groter en professioneler, met lichtshows en een livestream is het genieten geblazen voor het publiek. Het is elk jaar weer afzien voor de deelnemers, vele records sneuvelden en dit jaar was geen uitzondering.
Joyline mocht het spits afbijten en lekker vroeg aan de bak. Aangezien het voor haar alweer het derde jaar was had de wedstrijd nu geen verrassingen meer en als een koele kikker ging zij van start. Na een voorzichtige start haalde zij praktisch het hele veld in en hoefde er maar 12 voor zich te laten! Met een tijd van 7:19,2 denderde ze over de streep als 13de met een nieuw persoonlijk record.
‘s Middags mochten Jarne en Thijmen zich voor het eerst meten met de tegenstanders. Met gezonde wedstrijd zenuwen vlogen ze van start en met een geweldige eindsprint schoten ze over de finish. Jarne in een tijd van 6:54,9 als 21ste en Thijmen in 7:20,9 als 60ste.
Het spreekt voor zich dat ons coachhart supertrots was op onze toppers!
NK 2019

2 Reactie

Suzan van der Velde

december 11, 2019 at 5:46 pm

Gefeliciteerd!
Mooie resultaten.
Driewerf; Chapeau!

Chris

december 11, 2019 at 6:24 pm

Harstikke goed, mooie tijden!

Meest recente berichten

Pontos en KikaRow 2019

Wat doet Pontos