• info@rvpontos.nl

Filmavond voor de jeugd 19-9

Filmavond voor de jeugd 19-9

Afgelopen zaterdag was er weer een jeugdavond. Dit keer gingen we met zijn allen film kijken.
De filmavond begon om 19.00 uur.
Het duurde een tijdje voordat we de beamer aan de praat kregen, het lukte maar niet om het scherm van de laptop te projecteren. Uiteindelijk zijn er een paar jongens op het idee gekomen om de computer die gebruikt wordt voor het afschrijven van de boten te gebruiken in plaats van de laptop en dat werkte gelukkig wel. Na een tijdje konden we eindelijk beginnen met de film.
Eerst hebben we de film Karate Kid gekeken. We hadden lekker veel snacks gehaald, zoals chips en popcorn en we hadden limonade. Er was dus eten en drinken genoeg. De film was erg leuk.
Toen de film afgelopen was gingen de wat jongere kinderen naar huis en begonnen we aan de tweede film. We hadden als jeugdactiviteitencommissie van tevoren 3 opties voor een film uitgekozen en gingen met zijn allen stemmen welke we zouden kijken. Met 1 stem verschil was er een winnaar, maar we kwamen erachter dat deze film jammer genoeg erg lang duurde en het was al best laat. We hebben toen gestemd tussen de 2 andere films, die een stuk korter duurden, en toen was er een duidelijke winnaar: Bad neighbours.
Ook deze film viel bij de meesten in de smaak.
Er waren in totaal 20 mensen, zelfs Jarne en Thijmen waren er een keer bij! Een hele zeldzame gelegenheid dus.
Na afloop hebben we met zijn allen nog alles opgeruimd en schoongemaakt. Om een uur of 12 was het eindelijk weer tijd om naar huis te gaan.
Al met al een geslaagde jeugdavond!

Geschreven door: Marije

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tekst

De gang van zaken