• info@rvpontos.nl

Doe mee met de Nationale Horzol Roeimarathon 2013

Doe mee met de Nationale Horzol Roeimarathon 2013

horzol-tocht_225x260De vierde editie van de Nationale Horzol Roeimarathon in Heerhugowaard vindt dit jaar op zondag 13 oktober 2013 plaats. De Nationale HORZOL Marathon (51 km) is niet alleen een wedstrijdmarathon. Naast de marathon zijn er nog twee andere roeimogelijkheden.

Prestatietocht
De HORZOL kan eveneens als prestatietocht geroeid worden. Zij leggen hetzelfde parcours af als de wedstrijdploegen, maar dingen niet mee naar de zes Westfriese bokalen. Voor deze ploegen staat ‘de prestatie van deelname’ centraal.

Toertocht
Liefhebber van de Westfriese wateren? Of nog niet eerder in regio Heerhugowaard geroeid?  Naast de wedstrijd en prestatietocht is er een speciale toertocht met een afstand van 35 kilometer. Deze toertocht gaat deels over het wedstrijdparcours van de Nationale HORZOL Marathon. Toerroeiers slaan echter het rondje Oudorp en Waarland over (zie ‘routes’). Zowel de toertocht als de prestatietocht kunnen in gestuurde C2-en, C4-en en wherry’s worden gevaren.

Pontos deelname
Wij zijn als roeivereniging reeds vertegenwoordigd met een C4 op de 35 km toertocht. Deze ploeg bestaat uit 3 dames van de Sthennoploeg aangevuld met Brenda Ruitenbeek en Annie Steg.
Andere Pontosleden die mee willen doen met de toertocht, marathonwedstrijd of prestatieocht van 51 km kunnen zich hiervoor inschrijven. Dit kan via het aanmeldingsformulier dat aan het prikbord bij de ingang van Pontos hangt.

Kosten
De kosten voor deelname aan de Nationale HORZOL Marathon, bedragen 10 euro per persoon. Betalen kan op de dag zelf aan Annie Steg.

Informatie: www.horzol.nl

Pontos en KikaRow 2019

Wat doet Pontos