• info@rvpontos.nl

Bardienst

De bardienst heeft als taak dat er altijd mensen beschikbaar zijn die verse koffie en thee kunnen zetten voor de roeiers op de zaterdag. Naast deze taak is hieronder beschreven wat er zoal nog bij hoort.
Het is niet de bedoeling dat door de bardienst het roeien zelf erbij inschiet!

Afwezig?
Kan je een dag echt niet? Probeer dit dan onderling te regelen d.m.v. de dag ruilen. Lukt dat niet, mail dan naar barcommissie@rvpontos.nl.

Aandachtspunten

  • Pontos-koffierecept. In de binnenkant van de deur van de kast met de koffievoorraad (keuken) hangt een aanwijzing hoe de koffie het best gezet kan worden. Liefst dit Pontos-recept hanteren.
  • Voorraad op peil houden. Graag na je bardienst even de suiker en melkpoeder bijvullen als het nodig is. Als de keukenvoorraad koffie, suiker, thee enz. op is, dit graag even doorgeven aan Annelotte, Michiel, Jorn of Pauline.
  • Afwas doen. Kopjes en glazen afwassen en weer droog in de kast aan het einde van je bardienst.
  • Vuilnisbakken even nalopen of deze vol zijn en/of stinken, zo ja dan vervangen. Zo houden we Pontos met zijn allen schoon.
  • Erg druk? Meestal lukt draaien van een bardienst gemakkelijk in je eentje. Is het toch te druk, geef dit even bij aan of vraag aan iemand je te helpen.

Meedoen met de bardienst?
Wil je zelf meedoen met de bardienst op zaterdag of ken je (mede)roeiers die ook op zaterdag veel aanwezig zijn die dat ook willen? Coach je een goepje nieuwe roeiers die graag meer Pontosleden zouden willen leren kennen?
Neem dan contact op met Pauline Roumans (of mail: barcommissie@rvpontos.nl).

Bardienstrooster
Iedereen met bardienst krijgt vroegtijdig een e-mail met het rooster voorafgaand aan het trimester. Deze zal ook opgehangen worden in de hoge witte kast achter de bar.

De Barcommissie

Tekst

De gang van zaken