• info@rvpontos.nl

Laatste kans! Bestel nu met korting WK-tickets.

Laatste kans! Bestel nu met korting WK-tickets.

Laatste-maand-kortingBestel nu met korting tickets voor het WK Roeien 2014 in Amsterdam! Tot 1 mei kan het noch.
Ook oud-leden, familie en vrienden profiteren van deze actie voor roeiverenigingen. Wie voor 1 mei bestelt steunt automatisch zijn roeivereniging. Van alle tickets die via de WK-ticketshop van jouw vereniging worden verkocht, gaat 5% van de totale omzet naar de vereniging.

Op=Op
Het advies is om op tijd tickets te bestellen want op=op. Voor een aantal wedstrijddagen is de belangstelling groot en bestaat de kans dat tickets snel uitverkocht raken. Let op: vooral het aantal tickets voor de hoofdtribune tijdens de finaledagen is beperkt, dus wees er snel bij!

Soorten tickets
Er zijn twee soorten tickets beschikbaar: veldtickets en tribunetickets.
De eerste vier toernooidagen bieden veldtickets ook toegang tot de overdekte tribune bij de finish, zolang er plek beschikbaar is. Op de finaledagen is voor een plek op de tribune een tribuneticket verplicht.
Voor echte roeifans zijn er ook passe-partouts waarmee alle toernooidagen (24-31 augustus) bezocht kunnen worden, passe-partouts voor de finaledagen (28-31 augustus) en passe-partouts voor het laatste weekend (30-31 augustus).

Tickets bestellen
Het bestellen van WK-tickets gaat snel en makkelijk. Hieronder vind je een link naar de online WK-ticketshop van de vereniging.
Fullbanner

 

Nog vragen? Meer info bij Marcel Kok: 06-53435213.

Pontos en KikaRow 2019

Wat doet Pontos