• info@rvpontos.nl

Ook roeien bij Pontos?

Ook roeien bij Pontos?

Je kan beginnen in een brede stabiele boot (C2x+) voor drie personen, 2 roeiers en een 1 persoon aan het roer…

Pontos start weer met een cursus voor aspirant roeiers. Mensen die belangstelling hebben om deze cursus te volgen zijn van harte welkom op onze voorlichtingsavond op maandag 14 april a.s. om 20.oo uur.
Deze wordt gehouden bij roeivereniging Pontos, Griend 33-60 in Lelystad (tegenover de Albert Heijn in de Kamp).

Voor de aspirant roeiers zijn twee instapmogelijkheden:

  1. Je kan beginnen in een brede stabiele boot (C2x+) voor drie personen, 2 roeiers en een 1 persoon aan het roer, de stuur genaamd.
  2. Zoekt u iets meer uitdaging dan is in skiff,  een minder stabiele 1-persoonsboot, de manier om van start te gaan.

Deze beginnerscursus duurt gemiddeld 20 lessen van ongeveer 2 uur en wordt bij voorkeur ‘s avonds gegeven. Eventueel, na overleg, kan ook doordeweeks en in het weekend overdag gelest worden.
Wilt u eerst even ondervinden of roeien echt wel wat is, dan zijn de eerste 2 lessen op proef. Daarna kunt bepalen of u verder wilt gaan en lid wilt worden van onze roeiverenging.
Tijdens deze informatie-avond kunt u zich inschrijven voor onze roeicursus.

Voorlichtingsavond maandag 14 april a.s om 20.00 uur

De vereniging.
Het verenigingsleven bij Roeivereniging Pontos is zeer divers. Naast roeien vormt het gezellig samen een kop koffie of thee (of iets anders) drinken in onze kantine een belangrijk wekelijkse gewoonte. Men kan zich ook volop inzetten als vrijwilliger bij ondersteuning van allerlei taken. Zoals meehelpen met onderhoud aan de boten of het gebouw, het zelf coachen van mederoeiers of hget bij toerbeurt deelnemen aan de bardienst.
Ook het roeien van toertochten in een andere omgeving is een belangrijk onderdeel van de activiteiten van de vereniging.

Naast de informatie op deze website is het ook mogelijk om je te laten informeren bij een bezoek, het liefst op een zaterdagochtend, aan Pontos. Dan kan je komen kijken en zo de sfeer proeven.

Heeft u interesse of wilt u zich aanmelden voor de informatieavond van 14 april a.s? Stuur een e-mail naar: coach@rvpontos.nl

Pontos en KikaRow 2019

Wat doet Pontos