• info@rvpontos.nl

Backhome Party en Boswijkdag op zaterdag 7 september

Backhome Party en Boswijkdag op zaterdag 7 september

Backhomeuitnodiging_315x210We zijn terug van vakantie en gaan weer lekker roeien. De ‘Backhome Party’-dag, op zaterdag 7 september 2013, is het moment om iedereen van Pontos te ontmoeten en de roeiafspraken te maken.
Om 10.00 uur starten we met het ‘Rondje Pontos’.
Tegen 14.00 uur mag iedereen laten zien of ze de slag nog te pakken hebben in de vermakelijke ‘Behendigheidswedstrijd’.
Om 17.00 uur begint de echte party met borrel en aansluitend de barbecue. Voor de barbecue moet men zich inschrijven (intekenlijst op het prikbord bij Pontos), kosten zijn 12,50 euro p.p..

Op deze zaterdag is er ook  ‘de Boswijkdag’ van 12.00 uur tot 17.00 uur.
Onder regie van Welzijn Lelystad werken de winkeliers uit de Havenkom, roeivereniging Pontos, buurtcentrum De Brink, het gezondheidscentrum ’t Woud, Wijkraad Boswijk en Belangencomité Kamp samen aan een gezellige en leuke dag.
 Rondom het buurthuis, het gezondheidscentrum en de havenkom staan diverse kraampjes van winkeliers uit de Boswijk. Ook winkeliers en organisaties uit andere wijken van Lelystad zijn van de partij. Voor kinderen zijn er activiteiten, als een speurtocht over de braderie en een springkussen. Roeivereniging Pontos houdt ‘Open Huis’ tussen 14.00 en 16.00 om belangstellenden in de gelegenheid te stellen kennis te maken met onze roeivereniging.

Tot ziens op 7 september!

Pontos en KikaRow 2019

Wat doet Pontos